mandag, april 14, 2008

Mine faderitter 2

Her kommer side to i faderittboka mi (og har du ikke fått med deg denne utfordringen, så ta gjerne en tur inn i den splitter nye Art Journal-bloggen: Kreativ dagbok - Art Journal.)

Mitt favorittstempel:

Sånn ble dagens side. Jeg trodde det skulle være en smal sak å finne et favorittstempel, men oppdaget fort at det jommen ikke var lett. Jeg er visst en sånn en som "bruker opp" stempler; det vil si at når jeg får noe nytt, så bruker jeg det MYE - helt til jeg får et nytt et... Men, det er ikke tvil om at pr. idag er det de nye stemplene våre som er desidert faderitter, og spesielt denne ovale ramma. Den har jeg brukt MYE allerede, og noe sier meg at det vil vare en stund... Jeg har malt siden med rosa MM-maling (sterkt inspirert av Elsi's nydelige rosa tag). Så stemplet jeg ramma på siden, tegnet rundingramme og skrev teksten inni ramma. For å lage siden litt mer spennende, valgte jeg å bruke et av de ferdigmalte motivene jeg hadde liggende. Jeg festet det med splittbinders over den stemplede ramma, slik at det blir som en slags 'skjult journaling'. Det har jeg ikke laget før, tror jeg...

2 kommentarer

Anonym sa...

lekkert! lekkert! lekkert! Ikke bare fordi det er råstilig, men fordi det er så mange spennende detaljer på alt du lager! :)

Eli Kristin Magnussen sa...

Så kreativ du er, så mange glade farger, drodlinger og flotte detaljer i alt du lager. Og bare så du vet det - veldig stilige stempler, fikk dem nettopp i posten fra Norsk Stempelblad, hi-hi.. Kjekt å finne ut av hvem som har designet dem! ;)