lørdag, juli 19, 2008

Kjøkken fra morgen til kveld...

Jepp, det er det jeg brukte gårsdagen til... Først noen timer i lokale kjøkkensjapper her i området, før vi satte kursen mot Ikea. Kom dit i 16.30-tida, og klokka 21.45 var kjøpet i boks. Vips, så blir det visst nytt kjøkken i Grendeveien! Vi fikk hele pakka og mere til for halv pris hos Ikea i forhold til de andre stedene vi var innom. Ok, så er det kanskje ikke like god kvalitet og holdbarhet på et Ikea-kjøkken som på et merkekjøkken, men fader heller - det er jommen meg mye penger i forskjell...!

Så midt i august blir kjøkkenet levert på døra her, så vi har visst litt av hvert å gjøre i ukene fremover... Men, stas med nytt kjøkken *glise*

Her er de bildene jeg kunne finne av kjøkkenet vi har valgt, "Ståt" fra Ikea:

5 kommentarer

Maya sa...

Gratulerer med nytt kjøkken,Åshild! :)

Alltid stas med noe nytt,fordi om det er masse arbeid som ligger i det å renovere..
Men vel verdt alt slitet!

Selv har jeg fått mitt drømmekjøkken oppfylt,i fargen Svart *ler*
Så det står til damen *fnis*

Ha en flotters dag :)

Klemmer fra Maya

Karin sa...

Åhr det bliver nok dejligt Åshild :-) jeg skal ha nyt badeværelse her i uge 32 og 33. Nu må vi jo se om det holder stik.

banglamarie sa...

Gratulerer med flott skapvalg *knis* Vi har Ståt hvit fra Ikea og vi er KJEMPEFORNØYD!!! (kan se bilder på bloggen min under etiketten "hjemme hos meg")

Flott ArtJournal side!

Ønsker deg gode dager :)
*klem*

Camilla sa...

Ikeakjøkken har jeg faktisk hørt veldig mye bra om, kvalitetsmessig også- og så har de så mange unike og lure løsninger! Lykke til med monteringen da, den kan være litt kjedsommelig! Jeg begynte å bla gjennom AJ-bloggen din nå, og wow så kreativt og flott, jeg gleder meg til jeg får bedre tid til å lese gjennom den. Og kanskje jeg en dag begynner på min egen... Ha en kjempefin uke!!

Åsa sa...

Kommer til å bli utrolig fint! Uggent når det står på med planker og sagflis, men gled deg til å tørke av den nye benkeplata og sette blomsten på plass i vinduet. Gleder meg til å se :)