mandag, mars 05, 2018

Tre små bokstaver - L E V


Jeg liker mandager, jeg. De er så fulle av muligheter og optimisme - gang på gang. Det er jommen fint å ha denne jevne troen på og tilliten til at jeg har fine ting foran meg. Samtidig opplever jeg det viktigere enn noen gang å ikke bli borte i nettopp "foran meg". I ordene, tankene, ideene og forestillingene om det som skal komme... Leve kan jeg jo bare gjøre akkurat NÅ. 

I dag må jeg derfor dele litt av prosessen bak denne AJ-siden. Den startet nemlig i framtiden. Jeg fant frem noen gamle art-journal-stempeltekster fulle av gode sitater og sannheter. AJ-siden var hvit og fin, og når jeg stemplet de fine tekstene med sort blekk, ble de nesten som i sangen om "Du skal få en dag i mårå, med blanke ark og fargestifter til...". Så rent og tydelig og enkelt. Helt til jeg stemplet "Fake it 'till you make it"-babe'n. Den fikk skikkelig dårlig trykk og plutselig satt jeg der og kjente at det traff meg rett i magen! Plutselig ble det dårlige avtrykket nettopp bare det - et dårlig avtrykk. Tekstene rundt ble bare massivt kaos og harde bokstaver. Jeg ble irritert og pøste på med enda mer bokstavkaos på kryss og tvers! Prøvde å skrive litt med hvit penn oppå for å redde tankene, men alt druknet. 

Ok, så stemplet jeg fake-dama én gang til, på et rent ark, klippet ut og limte den over. Nå ble i alle fall trykket skikkelig, og jeg digger jo egentlig dama! Hu er kul og har attitude! Så drit i ordene - få frem dama, Åshild! Fram med farger - få dama til å skinne her og nå. Pøs på med glitrende gullprikker også! Jeg klippet ut en glossy, smilende munn fra et blad og plasserte den først som munn på dama, men da ble uttrykket plutselig så sarkastisk og det vil jeg ikke. Jeg liker dama og jeg liker smilet - begge må få skinne naturlig. Bokstavene LEV kom plutselig, kanskje inspirert av den lattermilde munnen? 

Tekstsiden måtte også lages. Som en renere variant av kaossiden, kanskje. Det er det jeg liker så godt med art journaling og kunstterapeutisk jobbing: ut av kaoset kommer det ALLTID et fokus. Og mitt fokus ble så tydelig på tekstsiden. Bokstavene er der, men de er utkrystallisert i 3 av dem: L E V. For i dag er det det jeg trengte å høre. Joda, det er mandag og tid for ny uke, nye planer og alt det der, men det er også - like viktig - tid for å leve akkurat her og nå. 

Så - kos dere med ny uke, blanke ark og nye muligheter, men også med å LEVE. 4 kommentarer

Synnøve sa...

Så fantastisk flott!! Du er bare god, Åshild!! Du er til stor inspirasjon <3
stor klem,

淫娃免費視訊聊天室 sa...

免費a片下載無碼有
線上看a片直播a片下載
色a片色情自拍影片庫
線上看a片直播a片下載
免費成人a片直播
a片
a片寫真
免費a片下載無碼有
免費a片
a片a漫

ابتكار المثالية sa...


Dear Customer, we present to you in our company all the ideal solutions necessary for cleaning work in its comprehensive and modern concept. The company also provides the best methods, tools and equipment for the cleaning process, through trained and qualified technical cadres to use all tools and equipment. We also distinguish that we have the best and lowest prices among the Eastern Region companies. In full, the company also provides all home services 24 hours a day to meet the largest number of our valued customers.

شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تنظيف بيوت بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف منازل براس تنورة
شركة عزل اسطح بالدمام
شركة تنظيف منازل ببقيق
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر

NdakJoleh sa...

The above article is nice and interesting, thank you willing to share! Greetings success of admin cetak murah jakarta wish you deign to visit my website, thank you :)
cetak buku umroh haji cetak buku murah cetak buku yasin murah jasa fotocopy murah jilid soft cover murah cetak spanduk di jakarta timur