mandag, mai 29, 2006

Gode etterdønninger

Først må jeg bare si tusen takk for at dere er innom bloggen min - og for at dere legger igjen så koselige hilsener! Det setter jeg stor pris på!

Dagen idag har vært en blanding av gode "etterdønninger" fra helgen og kriblende forventninger til kveldens korøvelse... Disse stempeltreffene er nemlig ikke bare en opplevelse der og da. Det setter seg i kroppen også - som en god bobling som kjennes fra topp til tå. Og det setter seg i hodet - som et varmt og mykt filter som siler bort alle de tankene jeg ikke vil tenke og varmer meg med bare gode tanker. Og det setter seg i hjertet - som små prestekrager og blåklokker og smørblomster og forglemmegei.

Og med blomstereng i hjerte, bobling i kroppen og gode tanker i hodet kunne det vel ikke gå annet enn bra i kveld også. Til tross for noen søte sommerfugler i magen. Jeg har sagt det før og må si det igjen - synging gjør meg godt! Jeg trodde jeg skulle bli mye mer nervøs når jeg skulle synge alene idag, men jeg er nesten uforskammet rolig! Eller nei, ikke rolig. Det er helt feil ord. For det bobler og kribler i hele meg. Men bare god kribling. Tror rett og slett jeg koser meg! Så nå gleder jeg meg bare til konserten på onsdag.

Gode etterdønninger og kriblende forventninger - for en fin måte å starte uka på!

6 kommentarer

Unknown sa...

Lykke til med konserten i kveld, Åshild... Det er en god følelse når det bobler i magen...

Ha en fortsatt fin dag!

Klem

gudrun sa...

Høres ut som du kommer til å få en skikkelig GOD dag, Åshild.
Ønsker deg lykke til med synginga og konsert.
Musikk gjør mennesker godt tror jeg. Ha en syngende og blomstende god dag.
KLEM

Solli sa...

Lykke til med konserten !

Solli sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Måten du skriver på, gjør at jeg nesten kan se for meg blomsterenga i hjertet ditt - der du står og bobler over! :)
Og i morra kveld er jeg sikker på at du smiler fra øre til øre, etter en fantastisk god konsertopplevelse! Lykke til i morra, vennen :)

Ha en fin dag!

God klem :)

Anonym sa...

Så herlig og så godt!