tirsdag, august 22, 2006

Dagen for å bli blank i øya...

Dette har vært en utrolig dag! Har kommet ut av tellingen på hvor mange ganger jeg har blitt spontant blank i øya.

For det første så nyter jeg å være kreativ igjen. Nyter å pusle og klippe og lime - la tankene bare fly sine egne veier.

For det andre så har jeg fått så mange gode mailer idag! Og jeg håper virkelig dere forstår hvor mye det betyr for meg. Jeg samler go'mailene i en egen mappe og leser dem om igjen og om igjen - både på gode og tunge dager. Blir utrolig rørt av det dere skriver. Så vet dere det - dere gjør meg blank i øya!

For det tredje så blir jeg blank i øya når jeg får muligheten til å bety noe for noen. Og så glad for at jeg kan få lov til å hjelpe til. Godt å få lov til å gi.

For det fjerde ble jeg både blank i øya og fullstendig uten ord av "glede andre"-kampanjen jeg ble "rammet" av idag! Helt totalt overrumplet, rett og slett! Så moro! Så stas! Så godt! Takk.

Og for det femte så får jeg klump i halsen av å se hvor utrolig flott nettverk jeg har. Et nettverk av både kjente og 'ukjente', av nære og fjerne. Et nettverk av gode tanker, klemmer, mailer, meldinger... Jeg er utrolig heldig.

Ojj, nå fikk jeg lov til å laste opp bilder, jo :) Ja, da får dere et synlig bevis på hva jeg har prioritert idag... :) Har egentlig en lang liste med fornuftige ting jeg skulle gjort idag, men jeg latet som om jeg hadde rotet bort hele listen og da var det ikke annet å gjøre enn å kose seg ved hobbypulten...

5 kommentarer

banglamarie sa...

Ja det er godt å bli truffet av godhet og det er godt å kunne bety noe for noen. Kjenner jeg blir glad av å lese bloggen din i dag. Selv om jeg bare kjenner deg på nett, så bryr jeg meg om deg og ønsker deg alt godt :)
Tenker på deg og sender deg en klem :)
-Marie

Anonym sa...

Å så flott!!! Godhet og varme tanker, mailer og godord! Alle trenger slike, og det så godt å høre at du får mange slike! Det er vel fortjent! Ha en strålende dag vennen! Klem

Unknown sa...

Jeg er veldig glad på din vegne jeg også. Omtanke varmer, uansett hvem og hvorfra den kommer.
Jeg kjenner deg også "bare" via nettet, men føler likevel at jeg kjenner deg litt. Og jeg ønsker at du skal ha det GODT!

*KLEM*

Anonym sa...

Jeg blir så glad når jeg vet du har gode dager, vennen :)
Og fordi at du er du, får du både go'ord og varme tanker fra fjern og nær...
Du er et utrolig godt menneske, Åshild, som ofte bringer fram både blanke øyne og klump i halsen på oss som er så heldige å kjenne deg.....

Jeg smiler fra øre til øre, jeg - når jeg vet du koser deg med å være kreativ igjen. :o)
ATC'ene du har laget er nyyyydelige!

Klem

Anonym sa...

Å så godt å lese at du koser deg med å være kreativ igjen. Jeg blir ofte blank i øya av å lese det du skriver og se på det du lager. Du er så herlig (og jeg "kjenner" deg også kun fra nettet). Kos deg masse. Klem fra meg til deg.