mandag, august 14, 2006

Knuste drømmer

Når jeg kom hjem fra sist legekontroll, hadde jeg behov for å rase. Jeg fant frem testpinnen med de to blå strekene, dro hammeren opp av skuffen og banket løs. Prøvde å knuse "beviset" på graviditeten, smadre alt som minnet om forventninger... Testpinnen var seig og holdt lenge stand, men måtte tilslutt overgi seg. Siden har jeg ikke orket å være på hobbyrommet.

Før idag. Og det første som slo mot meg når jeg gikk inn på rommet, var restene etter rase-økta mi - en smadret testpinne.

Hadde først tenkt å lage en svart-svart LO, med den knuste testpinnen. Men heller ikke idag regjerer sinnet og frustrasjonen alene i kropp og sjel. De gode øyeblikkene, minnene, forventningene - de er fortsatt en stor del av meg. Og det måtte derfor bli en LO med kontraster, en LO med rom for både glede og sorg, forventning og skuffelse.

Godt å lage noe igjen. Det gjør meg godt.

7 kommentarer

Anonym sa...

Dette var virkelig 'sterk kost', Åshild....
Jeg kjenner klumpen i halsen blir større og større jo mer jeg leser... Og på toppen av det hele har du laget en fantastisk rørende LO, som beskriver så utrolig godt at veien fra lykkerus til knuste drømmer dessverre kan være veldig kort.....
Livet er ubegripelig og urettferdig, men ikke gi opp håpet, vennen....

Tenker masse på deg!

God klem fra meg

Anonym sa...

Konst är terapi Åshild! Jag är så glad att du orkar skapa och dela med dig till oss andra.

Kram/klem, Gunvor

Unknown sa...

Denne layiuten har virklig nerve. Man føler at her ligger det mange følelser bak, enormt sterkt.

Du er en kunstner, Åshild, både med ord og bilder.

Ta vare på deg selv!

banglamarie sa...

Utrolig "flott" layout. Du er så flink til å finne de rette ordene, bildene, effektene. Jeg har studert siden mange ganger, og den er sterk! Jeg håper du klarer å holde motet og håpet oppe. Skjønner at det er tøft å samle seg å gå på med nytt mot gang på gang. Jeg håper sånn det blir din tur. Masse klemmer og lykkeønskninger fra meg!

Måtte smile litt av siden din også. Du er så herlig!!! "Forbanna stork -gjør jobben din!" Selv når det er tøft så klarer du å finne slike ord!!!

*klem*

Anonym sa...

ein flott LO åshild!! du e tøff som deler dette med oss. har sjølv følt på kroppen den "glede til sorg" men eg hadde jo to flott gutar å reisa heim til.. då blir da på ein litt anna måte..

håper ting ordner seg for deko.

*stor klem*

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Du får meg til å grine Ashild, måten du beskriver dine opplevelser går virkelig inn på meg, både på godt og vondt. Du skriver på en sånn personlig måte og med følelser at jeg må bare bøye meg i støvet for deg. Du gir ikke opp, du klatrer opp igjen og gir gass. Beundringsverdig :)
Stor klem

Ania sa...

*stor og god klem* Layouten din var både sterkt og rørende. At du i det hele tatt greier å lage en layout ut av hendelsen og å være så brutalt ærlig og dele av deg dine følelser og tanker er imponerende. Håper for deg.