tirsdag, september 26, 2006

Flyin' high

Superwoman har virkelig brukt kappa godt i helga og flydd høyt og langt! Det er deilig å være av de heldige utvalgte som faktisk har en superwoman-kappe. Okey, sist jeg skrev om superwoman-livet mitt, var jeg muligens en smule ironisk... Men, etter litt ettertanke, så er det kanskje ikke så ille like vel. Det har faktisk sine positive sider også!

For uten superwomankappa mi hadde jeg ikke kunnet strekke armen i været på ekte Superwomanvis og suse avsted - slå ut kappa og fly høyt, sveve dit jeg vil. Bort fra jobb og studier. Strake veien til Hamar-heaven :)

En hel helg i Hamar-heaven. DET er sjelebot, det! Fly som superwoman. Men så få lov til å ta av meg kappa når jeg er vel fremme. Brette den sammen og legge den til side. Legge superwoman til side. Bare være meg. Uten superkrefter. Bare Åshild.

Boblende kreativitet, nærhet, latter og tårer, nydelige venner - både små og store. Perfekt program for Åshild-uten-superkrefter. Sånne dager lader batteriet. Gjør det lettere å finne frem kappa igjen for å fly videre.

Men for å ikke være overmodig, legger Superwoman denne gangen inn en pustepause på veien tilbake, en pause med sang, prat og gode klemmer. Før jeg setter kursen hjem. Til Superman - som heldigvis er veldig glad for å se igjen Superwoman. Og som heller ikke protesterer når kappa brettes sammen og legges bort. For en stund. Til neste gang den trengs.

3 kommentarer

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Nydelig Åshild, utrolige flotte farger på kortene. Så fargeglade og sprudlende, sånn som deg.

Var så glad i dag da jeg endelig fikk mitt etterlengtende blad, har kost meg med det i hele ettermiddag :)
Klem

Annie S sa...

Takk for en flott dag sammen på Hamar. Om det er en i Norge som kan tittulere seg som Superwoman må det jo være deg vennen, det er helt klart :)

* Du er en SUPER venn
* Du er en SUPER designer
* Du er en SUPER kollega
* Du er SUPER kreativ

og jeg vet du er SUPER til mye mye mer. Takk for at du er min SUPER venn ;)

Anonym sa...

Tusen takk for ei kjempekoselig helg, vennen! Å ha selveste Superwoman på besøk, DET er medisin for sjela.... Jeg fikk virkelig ladet batteriene etter denne helga, så nå håper jeg bare at de varer helt til neste gang..... :)

Kunstverkene dine er som vanlig råflotte! Jeg føler meg priviligert som kunne sitte å følge med på hvordan de ble til. Det er en nytelse å se deg leke med papir og farger! Du er en Superkunstner!!

Go'klem