mandag, oktober 23, 2006

Juuhuu! Jeg kan slippe hemmeligheten min! (1)

Har gått rundt som ei verpesyk høne lenge nå, eller - iallfall i en måneds tid... Nei, ingen liten spire på gang ennå, men -

NYE RUBONS-DESIGN! :)

Siden rubonsene våre har vært en sånn suksess (sagt i all beskjedenhet, selvsagt...), klarte vi ikke dy oss! Vi bare måtte lage noen flere :) Og vips - totalt kommer det 10 nye ark! Denne gangen prøver vi oss på hvite rubons også. Er spent som en liten unge som har bursdag og julaften på samme dag!

Vi har forhåpentligvis de nye designene her i løpet av siste halvdel av november, slik at dere fortsatt har tid til å lage årets julekort med årets lekreste juletekster :)9 kommentarer

Surfine sa...

Juhuuu så flotte rubons, likte både julerubonsene og de andre. Hvit hørs supert ut. Minner meg på at jeg må få brukt noen av de jeg har kjøpt meg også...de ligger der så fint og venter på at jeg skal innta hobbyrommet;o)

Anonym sa...

Gratulerer! De vi hadde solgte som varmt hvetebrød, og jeg skjønner hvorfor. Disse er like fine og vi skal ha alle sammen!!! Så flott, Åshild, hva dere jenter får til! Stå på!!!!

Linda

Anonym sa...

Åååå - som jeg gleder meg!! Og jeg tror neimen ikke jeg gidder å lage julekort før disse kommer.... ;)

Rubonsene er nydelige, og jeg skal selvfølgelig ha alle sammen !!! :)

Ha en fin dag, vennen.

Klem

Anonym sa...

Åååå så fine rub-ons!!! Sånne må jeg jo ha etter hvert... Ha en kjekk dag, Åshild.

banglamarie sa...

ÅÅååå sååååå lekre rubons. Disse faller med en gang inn i "MÅ HA"-kategorien :) Tji hi ;) Kjempelekre Åshild.

Gratulerer så masse!!!

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Kjempe flotte rubons og jeg gleder meg til de er i salg for disse bare må jeg ha :)

Unknown sa...

Herlig... :0)

Gleder meg til de kommer allerede... Det var en kjempeflott nyhet...

Ellen sa...

Knallfine Åshild. Disse har virkelig høy "må ha" faktor :) Tar det aldri slutt med nyskapninger fra dere?!? Gleder meg allerede til alt som kommer!

Lene S sa...

Så flott!!! Det er så moro at rub onsene ble en så stor suksess!! Dere er DYKTIGE damer! Tipper de kommer til å forsvinne før dere får sukk for dere. Kult med hvite også :o)

Klem!