lørdag, desember 02, 2006

2. desember

Det er virkelig ikke det minste snev av julestemning ute! Surt og vått og grått. Men det betyr bare at vi må ta saken i egne hender og skape julestemningen selv. Det er lørdag og jeg tipper at endel av dere som finner på å svippe innom her, har planer om en eller annen juleforberedende aktivitet idag, enten det er julegavehandling, kakebaking, nisseverksted eller julekortlaging. Godt! Da blir det nok julestemning i dag likevel :)

Jeg sitter bøyd over PC'n for tiden. Det er liksom livet mitt... Oppgaven skal leveres mandag, og gjør seg visst ikke selv, så jeg må bare bli sittende her. Men om jeg ikke verken skal handle eller bake eller skape, så får jeg muligheten til å gjøre én ting som kan gi meg litt god adventsstemning: Det er dagen for gode klemmer!

Jeg fikk en søt tekstmelding en gang, om klemmer:

En klem er ikke bare livsviktig. En klem kan lindre smerte og dårlig humør, gjøre den lykkelige lykkeligere og den mest trygge mer trygg. En klem føles godt, overvinner frykt, løsner spenninger og gir mosjon; vi skal strekke oss om vi er små, bøye oss om vi er høye. En klem skader ikke miljøet, den sparer energi og krever ikke noe utstyr. En klem gjør en glad dag gladere og en umulig dag mulig, derfor en kjempeklem til deg!

Så min kalenderoppfordring idag er: Gi klemmer. Ta imot klemmer. Klem i vei!


2 kommentarer

Unknown sa...

En stor varm klem til deg også, Åshild... Lykke til med oppgaven.... Det diktet om "klem" var veldig flott, håper det er greit at jeg "låner" det....

Ha en fin weekend... :o)

Surfine sa...

Så koselig å sneie innom her i dag! Sender deg en skikkelig god klem Åshild og håper det går bra med oppgaven. Ha en fin dag!