onsdag, desember 13, 2006

Endelig - JULEFERIE!

Etter noen lange og temmelig sure eksamenslesingsuker, er peset over for denne gangen! Og jeg kom meg velberget igjennom det hele... Modul 1 av studiet er vel overstått og jeg 'får lov' til å gå videre på de to neste modulene, som inneholder de delene av studiet som jeg liker best :) Så, jeg tror jeg går lysere studietider i møte!

Men, først skal jeg ha jul! Og tid til å gjøre alt det jeg ikke har prioritert de siste ukene! Nå skal pensumbøkene pakkes bort - for en stund. Nå skal kreativiteten få hovedrollen! Og vennene mine! Julekaker og kjøkkenskapvasking og andre 'festlige' juleforberedelser pakker jeg pent inn og sparer til en annen gang...

Eksamen var i går. Idag har vi tatt farvel med svigermormor. En nydelig seremoni i kirken og fint minnesamvær etterpå. Følelsesladet. Og sterkt å se hvor nære bånd svigerfamilien min har med hverandre. Det blir rart å feire jul sammen i år, uten Astri.

Som avslutning på denne dagen har vi hatt generalprøve med koret til årets julekonsert. Jeg var veldig i tvil om jeg skulle dra dit idag, men er glad jeg gjorde det. Som alltid gjør sang meg rolig og glad. Og med nydelige julesanger, så var dette balsam for sjelen.

Jula har egentlig ikke vært noe stas de siste årene. Men i år kjenner jeg faktisk at det er mye godt også. Jula kan ikke bli slik som den var før, slik som jeg husker de fine julaftenen vi hadde hele familien sammen. Sånn er det ikke lenger. Men, jul blir det likevel. Og jeg har faktisk både ansvar og mulighet til selv å gjøre den god. Så jeg har bestemt meg for å tenke at jo, jula er faktisk ganske hyggelig :)

I morra skal jeg på besøk til ei stempel-venninne, og vi har hele dagen og kvelden og natten om vi vil - til å være kreative, kose oss, skravle og nyte livet! Og fredag er det Oslodag med ei annen god venninne! Livet er godt!

Forhåpentligvis kommer det litt mer kreative ting og tang her fremover... i mellomtiden får dere ta til takke med dette julekortet:

2 kommentarer

Linda Muhr sa...

Herre min gud vilket underbart kort....kommer att lifta delar av det det lovar jag! ;-)
Hoppas att du få en underbar jul!

Ania sa...

Dette kortet falt jeg skikkelig for!! Så lekkert og nydelig og ikke minst KULT! Stilig! :)