tirsdag, mars 13, 2007

Back on track!!Det er sååå deilig å være tilbake og fit for fight igjen! Jeg blir rett og slett sur når jeg ikke får være kreativ, jeg...

Men idag har jeg hatt noen gode timer på hobbyrommet! Deilig! LO'en over her er bidraget mitt til Scraplift-cupen på Papirgleder. Utrolig moro å lifte Tove - en av de dyktigste scrappedamene i Norge!

De siste ukene har jeg tenkt mye på hva som er drivkraften min når jeg kreerer. Jeg er ikke i tvil om at jeg skaper best når jeg får følge instinktene mine, lage uten å tenke for mye. Da bobler det både i hodet og fingrer. Og da har jeg det godt. Så enkelt er det visst.Jeg lurer ofte på om jeg har blitt sånn at jeg krever for mye av livet, at jeg har for store forventninger. Er det for håpløst optimistisk og naivt å både ønske seg og kreve at det jeg gjør skal ha en mening for meg, at jeg skal kose meg med det jeg gjør? Fornuft-Åshild er kjapt frampå når disse tankene kommer... Da kakker hun meg på skuldra, rister oppgitt på hodet og sier favoritt-frasen sin: "Det e'kke sånn livet er, Åshild."

Ofte nikker jeg enig og resignerer. For livet er ikke sånn. Det er ikke bare moro. Det er ikke sånn at jeg kan forvente eller forlange å være fornøyd hele tiden.

Men av og til kjenner jeg at jeg blir så mektig provosert av den arrogante frasen som liksom punkterer meg helt. Hvem sier at livet ikke er sånn? Hvem sier at det ikke er lov å ha forventninger? Hvem sier at jeg ikke kan ønske meg noe mer enn det jeg har? Hvem sier at jeg ikke kan forvente å holde på med ting jeg har lyst til hele tiden? Hvem sier dette? Skal jeg bare parkere meg og si at 'jaja, sånn er livet'? Dytte bort lengsler og drømmer og ønsker etter noe som er enda bedre? Ja, for jeg sier ikke at jeg ikke har det bra. For det har jeg. Men jeg tror så inderlig på at jeg faktisk kan få det enda bedre.

Jeg har alltid skrytt av at jeg har språkøre. Og det er sant. Jeg lærer språk forholdsvis lett. Jeg kan både engelsk, tysk og ungarsk, i tillegg til norsk, selvfølgelig. Jeg har også lært meg det språket Perfeksjonist-Åshild snakker, det som Fornuft-Åshild lirer ut av seg og ikke minst det som Slåmegselvihodet-Åshild bruker. Jeg har språkøre. Men, det er ett språk jeg fortsatt sliter med å lære meg. Det er hjerte-språket mitt, det som magefølelsen, intuisjonen og hjertet mitt snakker. Det er et utrolig vanskelig språk! Jeg klarer liksom ikke tro at jeg har skjønt det, for setningene er så rare, så uvanlige. Jeg har liksom følelsen av at det går på kryss og tvers av all logikk og fornuft. Men, jeg har også følelsen av at det er så viktig å lære seg dette språket, så jeg prøver og prøver. Og kan bare krysse fingrene for at det er sant som de sier: Øvelse gjør mester.

8 kommentarer

Anonym sa...

WOW! Vilken snygg LO du fått till. Korten du använt var supergulliga.

Lene S sa...

Utrolig kul layout! Og kortene også..liker stilen din Å! :o)

Surfine sa...

hei snuppa!!

Takk for hyggelig helg!!! Alltid koselig å snakke med deg, sitte nær deg og herme litt etter deg;o)

flotte deck of cards - teksten din traff meg i dag...det er liksom noe med oss flinke fornuftige jenter...

Keep up the good work!!

pst! kommer en invitasjon til Kongsberg snart...Torhild og jeg snakket om å starte en liten utfordring for oss selv og du kan få være med... Det kan hete Torhild, Åshild og Bente gjør ting de ikke kan....feks leke med metallstæsj i Bente Foyn stil.... og så skal vi samles å gjøre det *fnis*...tror du det kan bli herlig eller?!

Anonym sa...

ÅÅÅh!! VIlken härlig LO du gjort(längst upp) Otroligt härliga foton på barnet!! =D
Kul idé å sätta fotona bland stora blommor!! =D

Tack för titten!
HA en härlig pysselhelg!
/Petra

Anonym sa...

Lurer på hvor mange ganger jeg har kikka på denne LO'n din nå! Den er bare såååå inmari herlig!!

Håper du lytter til hjerte-språket ditt, vennen....

Klem

Lena sa...

godt å se at du er back on track! herlige arbeider!!!

Anonym sa...

Gillar den översta färgsprakande LO´n! Man blir glad av den ;0)

Sanna F sa...

Å vad mycket fint du har gjort!!
Du är underbart duktig!!!