søndag, mars 25, 2007

Ó, herlige søndag!

For en utrolig deilig dag! Kunne sove så lenge jeg bare vil (selv om jeg våkner tidlig - som alltid... men det er noe med det å ha muligheten til å våkne helt av seg selv...), spise en lang og rolig frokost, så tusle opp på hobbyrommet. Og der har jeg bodd idag. Hadde bare en liten pause midt på dagen, hvor jeg satt ute på verandaen et par timer i nydelig sol! Snakk om balsam for sjelen! Og med en småpøblete kjæreste flirende i hagen - sammen med sitt nye leketøy; en rasende kjapp fjernstyrt bil... Jeg må le :) OP blir som en liten, herlig unge - med stjerner i øya og pøbelgliset omtrent trill rundt hodet! Våren gjør visst noe med oss begge :)

Etter at dagens 'jobbe-økt' er over, har jeg puslet med bidraget mitt til Scraplift-cup'en. Lifting (eller lovlig herming, som vi kan kalle det...) er så utrolig vanskelig. Jeg er visst skapt med alt for mange og store vidder rundt meg, for det tar bare et par sekunder før jeg er laaaangt utpå en av dem.... Men, jeg koser meg når jeg klarer å legge bort tanken på at det skal ligne så veldig. Så får jeg bare krysse fingrene for at bidraget blir godkjent :)

To exist is to change,
to change is to mature,
to mature is to go on creating oneself endlessly.

10 kommentarer

Anita Hagen sa...

Naaaaa, så utrolig flott LO, og guuuuud for en skjønn unge. Jeg blir nesten rørt til tårer jeg når jeg ser alle dere som er så flinke til å "knipse" de små og betydningsfulle øyeblikkene. Den bildeserien her er jo bare heeeeeeelt herlig da *smelt* Jeg hadde IKKE klart og si "NEI" eller "FY" til noe så skjønt.

Fargesammensetning og stæsj forøvrig er jo bare så deilikat og flott da. Dette er du virkelig suveren til Åshild. I tillegg er du jo en skribent av dimmensjoner da. Det er jo god underholdning i hver eneste setning.

Klem Anita

T:o)ve sa...

Hærlig og leken side Åshild, du mestrer enhver stil ;o)
Godt å høre at du er i farta!
Husk nå bare å legge inn en Trondheimstur snart ;o)

Marit sa...

Så kjempesøt siden ble :)Og stjerner i øya hos lekne voksne skal man ta godt vare på :)

Rhonna sa...

wow, totally impressed.
love your use of orange.
can't wait to see more of your work!
R

Lene S sa...

Man må jo bare digge stilen din Åshild! Dette er herlig :o)

Unknown sa...

Layouten din er så flott...., du lager så vannvittig herlige layouter av disse nostalgiske bildene... For det er bilder av deg da du var liten, ikke sant?

Uansett...., aldeles nydelig... :-)

Ha en scrappende flott dag!

Surfine sa...

Dette var en totalt fabelaktig LO Åshild!!!

Superdigg!

Så flott våren har kommet til deg også, jeg venter liksom litt fortsatt jeg, men vi får håpe at vårsolen gjør sitt med meg også:o)

Klem

gudrun sa...

Som sagt før: Denne siden din er så utrolig flott!!
:-)
KLEM

Vanessa sa...

very nice!!! and thanks for this wonderful quote, I have saved it in my favo quotes!!

Beata Ewa sa...

Fantastisk flott side!
Du er vannvittig kreativ!! :-)

Hilsen Beata