onsdag, juni 27, 2007

Ut på tur

Uff, jeg syns nesten det er flaut at de siste innleggene i bloggen min er sånne sutreinnlegg. Jaja, dere står jo helt fritt til å velge selv om dere vil lese dem eller ikke. Og det er jo sånn jeg har det nå, så da får det bare bli sånn...

Idag har jeg puslet litt med kortstokken min. Har prøvd å finne en ok måte å 'presentere' den på, samlet. Og ikke bare selve kortene, men alle tekstene jeg har skrevet til den også. Så jeg endte opp med å hulle alle kortene og henge dem på en bokring, og i tillegg lage en bok med tekstene og bilder av kortene i. Tror det blir greit. Her er en snikkikk på den første siden i boka. Omslaget har jeg ikke laget ennå...I morra reiser jeg på hyttetur med en gjeng stempeldamer! Det blir godt! Godt med en pause fra både data og boksekamper. God med litt påfyll av kreativitet, humor, nærhet, late dager og gode opplevelser. Det er medisin, det.

Så til deg som er innom og kikker i bloggen min: Takk for at du gjør det! :) Nå blir det stille her et par dager... men, velkommen tilbake :)

5 kommentarer

Anonym sa...

Kos deg masse på hyttetur. Håper dere er heldige med været og om ikke så nyt det like mye da og :)

Klem, Eli

Anonym sa...

Kos deg på hyttetur, vennen :)

God klem

Anonym sa...

Hej Åshild! Du känner inte mej men jag har fått ett UNDERBART kort från dej i ATC swappen med Anna´s scrapbooking. Man BLIR verkligen glad av sådana vackra kort! Kortet ligger nu till allmän beskådning på min blogg.
Jag önskar dej också en skön sommar och kreativa sysslor finns det alltid rum för! Det är mitt andningshål i min stressiga tillvaro som småbarns mamma och sjuksköterska.
Ha det gott!
Marja Gustafsson Arvika, Sverige

Marit sa...

Synes ikke du skal være flau fordi du tør å vise at du er ett helt menneske jeg Åshild.

Nydlige kort til kortstokken. Håper du koser deg masse i helgen :)

Lena sa...

så herlig du hadde løst fremvisningen av kortstokken din!!!! WOW!
Og du - ha en herlig hyttetur!!!