tirsdag, juli 31, 2007

En svipptur innom...

... bare for å si tusen takk for hyggelige sommerhilsninger og bursdagsønsker! Sååå stas å bli husket på *klem*

Jeg har bare en ørliten mellomlanding her hjemme før jeg skal litt på farten igjen. Skal - hvis alt går etter planen - ha stand sammen med moderen på Etnemarknaden 2. - 5. august. Er du i nærheten, må du mer enn gjerne stikke innom meg :) Jeg kommer til å sitte der med kortene og stemplene mine, både for å selge og for å lage...

Ellers så håper jeg dere er i gang med julekortproduksjonen til Ett trykk? :) Fristen for innsending nærmer seg, vet dere.... 20. august...

Jeg har også to utrolig hyggelige meldinger om at jeg har blitt 'tatt' i Roberta Fergusons stafett. Tusen takk, Aud og Anita *klem*

Så da er det min tur til å trekke frem 4 blogger og personer som betyr noe ekstra for meg. Det er ingen enkel sak, for jeg har en utrolig blandet bloggliste jeg jevnlig stikker innom. På den lista er det både scrappere og kortlagere, både "proffer" og glade amatører. Men, jeg skal prøve å si litt om 4 av dem som på en eller annen måte har 'grepet' meg.

En av de aller første blogger'ne jeg hørte om, var Lene Solhaug og i bloggen hennes er jeg stadig innom. Det sprudler nesten over der inne - av farger, glede, lek, inspirasjon og kreativitet! Og dessuten er du ei knakende flott jente, Lene! Takk for at du er den du er!

Banglamarie og jeg har med jevne mellomrom vært på besøk til hverandre i bloggene, og hos Marie er det alltid stas å stikke innom! Hun er en av de mest kreative sjeler jeg vet om! Så utrolig nytenkende! Du gir meg inspirasjon i bøtter og spann, Marie!

Innen kortlaging, så henter jeg inspirasjon fra veldig mange, og i det siste har jeg blitt spesielt inspirert av Anita og Elin, men siden dere begge to allerede har blitt tatt, så trekker jeg frem to andre her. Men - vit at dere inspirerer meg stort!

Så jeg velger å gi litt oppmerksomhet til Gunhild, som både er en dyktig kunstner og stempeldesigner. Du er en skikkelig pirkehøne, Gunhild, men fy, så flotte tingene du lager blir! Takk for inspirasjonen!

Og (jeg ser det er mange av dere som har blitt tatt....) den siste jeg vil trekke frem, er Gry. Hun er Dronninga over de fikse, små detaljer! Ja, i tillegg til at hun er utrolig flink til å kombinere papir og stæsj! Du er dyktig, Gry!

Kos dere med å se på alt det fine disse inspiratorene lager! Det gjør iallfall jeg :)

6 kommentarer

Lene S sa...

Åååå tusen takk Åshild!! Nå ble jeg superoverrasket og kjempe, kjempe, kjempeGLAD!! Made my day faktisk! :o) :o) Må rette rosen tilbake til deg jeg da, for dette er en av bloggene på min blogrunde, og du skal vite at du inspirerer stort!! (Og jeg vil gå på "male på stempelmotiver kurs hos deg" ;o))

(Øh..er dette den utfordringen med den rosa blogger girl logoen???)

Jill sa...

Jeg har oxo tagget deg åshild, kunne ikke la være :-)

Anonym sa...

Tusen takk for oppmerksomheten Åshild! Kjempekoselig å bli 'tatt' i Roberta Fergusons stafett. *stor klem*!

Gratulerer med vel overstått bursdag!! Det dukker opp en forsinket liten hilsen i postkassa di snart :)

Anonym sa...

Heisann!

Tusen takk for den flotte pakken som lå i postkassa når jeg kom hjem fra ferie. Gleder meg til å sette med ned å prøve tingene.

Silje

banglamarie sa...

ÅÅÅÅ Tusen takk for gode ord :) Så det ikke før nå. Har ikke hatt så mye internetttid etter ferien.
Du er stor inspirasjonskilde for meg på mange måter :) og jeg beundrer alt du får gjort og alt du kan! *klem*

Anita Hagen sa...

Men duuuu, så søt du er Åshild.
Hakke sett sett dette før nå jeg. Åsså jeg som pleier å få med meg alt i blogge din. Hm! Ferietiden får nok ta litt av skylden.

Tusen tusen takk for rørende ord. Gøy at også jeg kan inspirere deg. Deilig å kunne gi noe tilbake. For du gir jo så mye til så mange, både med dine lekre kunstverk og dine fengende tekster. Vet jeg snakker på vegne av hele scrap-/stempelnorge når jeg sier dette. De som ikke kjenner til deg kan da umulig ha nettilgang.

Ha en strålende dag videre!

Klem Anita