mandag, august 06, 2007

Borte bra, men hjemme best!

Sånn - da er årets feriefarting over og jeg er hjemme igjen. Det er stas å være på farten, men jommen er det godt å komme hjem igjen også! Men det er vel sånn det bør være? Godt å kjenne at det er godt å være hjemme.


Årets farteferie førte oss først 10 dager til Danmark, til Als Odde. Der leide vi feriehus sammen med en vennefamilie. Flott kåk, og fint område. Kan dessverre ikke si det samme om været, men det er det vel ikke så mange som kan heller, så det får så være. Vi hadde fine dager uansett. Danmark er utrolig praktisk å feriere i når man har bil. Flotte dagsturer hit og dit, uten å måtte kjøre i timesvis. Reisefølget vårt var også koselig, så dette ble noen fine dager.


Og jeg rakk såvidt hjemmom en dag før vi reiste over til sommerhuset vårt i Vats, i nærheten av Ølen og Haugesund. Turen ble slett ikke helt som planlagt... I Røldal fikk vi motorhavari og full stopp. I plaskregn. Heldigvis var det Vikingstasjon bare 10 min. unna, så vi ble berget og kjørt ned til sentrum i løpet av kort tid. Men bilen ble stående, med defekt motor, så det tar nok noen uker før vi får den tilbake igjen. Heldigis var mamma allerede på hytta, så hun kom å hentet oss og all bagasjen....


En av grunnene til at vi dro dit, var som jeg skrev, Etnemarknaden. Jeg har ikke vært på den før, men håpet å få solgt litt kort og stempelting. Men det var labre greier... Det ble lite salg. Jeg vet ikke om grunnen var at de ikke likte kortene mine, eller om det var det at standen min delte rom med Søndagsskulen... Uansett, det ble noen laaaange timer og dager, og bare småpenger i pungen. Det blir ingen tradisjon dette, nei.


Men det var godt å være på hytta igjen. Når jeg var mindre, tilbrakte vi alle ferier der og hadde det som plommen i egget. Det er et paradis for unger, med stor tumle-tomt, badevann med fiskemuligheter, shoppingturer til Haugesund og flott natur til fjellturer. Det er god rekreasjon å være der.


Og nå er jeg hjemme igjen, og kjenner det er godt å finne tilbake til hverdagsrytmene igjen. Nå er posten sortert, alle avisene er bladd raskt igjennom, mailboksen er sjekket og nå er det bare å sette igang med neste nummer av Ett trykk. Men, idag er det SOL! Den første soldagen jeg har hatt på leeenge! Så muligheten for at jeg sniker meg til noen timer i sola, er absolutt tilstede :)


Jeg legger inn et par bilder av alle de flotte bursdagskortene jeg har fått i sommer! Tuuusen takk og en stor klem til hver av dere! *klem*Bilde 1:
Fra venstre:
Heidi O, Gunn Marit og Hege T.
Britt-Helen, Gry og Sissel A.
Lena og Annie.

Bilde 2:
Grethe (Alfa) og Åse H.
Elsi og Ruth.
Beata og Kirsten.

2 kommentarer

Elisabeth sa...

Det var mange fine kort du hadde fått til bursdagen din. Alltid gøy med hjemme lagede kort.
Jeg var på etne marknaden på søndag og jeg visste du skulle være der men fant deg ikke.. Ja kanskje du var godt gjemt*knis*
men det var utrolig mye folk den dagen..
Ønsker deg en fin uke
Hilsen Elisabeth

Anita Hagen sa...

Ja, er det ikke moro med så mange flotte kort i posten? Magisk, spør du meg.

Du er forresten tagget igjen, se i bloggen min.

Klem Anita