fredag, september 14, 2007

Et annerledes tale-manus...

(Tone: Hvis du skulle finne på å besøke bloggen min idag, så ber jeg deg pent om å klikke deg til en annen side med én gang... så kan du komme tilbake på søndag, når bursdagen din er over :) Ok?)

I morra skal jeg i 50 årslag, og det aner meg at det blir noen taler. Og kontrollfreak som jeg er, så har jeg planlagt en, jeg også - just in case. Jeg er ikke spesielt glad i å holde taler. Iallfall ikke med mange fremmede tilstede... spooky... åsså er jeg så lettrørt og blir sippete med én gang... Men så er det koselig å kunne si noe også, og Tone er ei nydelig dame det ikke er vanskelig å si noe om! Så, jeg er forberedt :)

Jeg har tatt utgangspunkt i farger, og funnet frem egenskaper som passer til både henne og den enkelte fargen. Og som manus har jeg laget en liten bok. Den er grei å lese av hvis jeg skal holde tale - og blir det ikke taler, er den fin å gi bort til jubilanten likevel.

Vi har en felles forkjærlighet for sommerfugler, så det ble naturlig å ha som tema. Og for hver farge jeg skal si litt om, skal hun få en sommerfugl i den aktuelle fargen. Og hva egner seg vel bedre til å lage noe fargerikt enn nettopp alkoholblekk? :)

Vel, nok prat... her er bilder av tale-manuset mitt :)

Tomorrow I'm invited to a birthday party, and I assume there will be some speeches. I can't say I love to hold speeches... but, in case I dare to stand up, I've prepared myself. (yeah, I am a control freak!) I've used colors as the basic theme in my speech, combined with some words about her set of qualities and talents. And as a manuscript I've made a tiny book. It's easy to use when I speak, and nice to give to her if there'll be no speeches. To get bright and vibrant colors, I just had to use Piñata Alcoholic Ink!

Ha en flott fredag! Have a nice Friday! :)


14 kommentarer

Unni sa...

Dette var helt nydelig, du er virkelig god til å få flotte kort ved å bruke alkoholblekk, får virkelig lyst å prøve meg på det:o)

Julie Prichard sa...

FANTASTIC! What a treasure! Is that alcohol ink? It looks amazing!

Elisabeth sa...

ååååå men det var fint Åshild.. Kan tro hun blir glad for det og jeg tror nok ikke øynene hennes heller er helt tørre etter dette.. blir spennende å høre hvordan det har gått..
ha en fin fredags kveld og kos deg i 50 års dagen
klem fra Elisabeth

Unknown sa...

Jeg MÅ bare innom her av og til. Du er helt fantastisk! For et flott kort! Det var helt nydelig! Du har en flott blogg med MASSE inspirasjon.
Gøril

Deborah March sa...

FABULOUS colours Åshild...vivid...beautiful!

Beata Ewa sa...

Dette var bare helt fantastisk!! Jeg aner ikke hvor du henter alle ideene ifra men jeg får bare hakeslepp hver gang jeg er innom bloggen din!!!!!

Jeg elsker de lekre, friske fargene du har brukt, jeg elsker ideen! LEKKERT!!

Kos deg i selskapet!! Ha en god helg!!

Klem fra Beata

Else Irene sa...

For en fantastisk gave å få!! Hun MÅ jo bare bli rørt av en så omtenksom og rettfrahjertet gave:)Nyyydelige farger og flotte, varme ord :)

Klem fra elsi

Angelina sa...

This is absolutely stunning!! Beautiful colours!!

Unknown sa...

Så flott tale-bok du har laget! Det er jo en genial idé som bare du kan komme på. Håper for bursdagsjenta at du holdt talen og viste fram den fine boka. :)

Anonym sa...

Nyyydelig, Åshild!! For en utrolig flott gave å få! Tenker jubilanten ble glad :)

Ha en fin søndagskveld!
Klem fra Gunhild

Seona sa...

These are stunning - what vibrant colours!!

Anonym sa...

Dette er så nyyyydelig, Åshild! Tenker Tone ble både målløs, rørt og glad.... Det er bare du som kan komme på noe sånn!

Ha en fin dag, vennen!

God klem

Anonym sa...

Ååååå så utrolig fantastisk flott!!! Jeg har sagt det før, og sier det igjen, du er en sann kunstner Åshild. Alt det fantastiske du skaper - råimponert!!
Ha en fin dag.

staceyfike sa...

WOW!!