mandag, november 26, 2007

Snadder-helg :)

Denne helga har jeg virkelig mesket meg med snadder i mange varianter! Og jeg har virkelig nytt det i dype magadrag! Skikkelig snadder for sjelen :)

Først en tur til Oslo, med innlagt klesjakt. Alle buksene mine slenger jo rundt meg! Og nå er det jo bare moro å prøve klær! Fant meg en kul dongeribukse, et superstilig dongeriskjørt og en nydelig og ikke minst behagelig skjorte (sånn gammelkoselig rød/hvit-rutete). Føler meg sååå fin.

Etter shoppingrunden møtte jeg mamma, og vi hadde en veldig koselig kveld sammen, og overnattet på en super mini-suite på Thon hotell Slottsparken. Det er så utrolig kjekt å møtes på den måten her. Da slipper vi det at en av oss må styre og ordne fælt for å leke vertinne. Nå blir det mye bedre tid til gode samtaler og koselige opplevelser.

Så, neste snadder-forsyning fant jeg på Hamar, sammen med 30 flotte og kreative damer. En hel dag i kreativitetens ånd - det gjør godt! Okey, så er produksjonen av julekort heller laber, men dæh, som jeg tar det igjen på skravlings, latter og gode klemmer! Og overgangen fra herlig hotellsuite i Oslo, til privat hotell og overnatting på ekte rosa prinsesserom er minimal Har jeg noen gang behov for å føle meg elsket, så vet jeg hvor jeg skal dra! Hos "familien min" på Hamar overstrømmes jeg av kjærlighet. Nydelig...

Og for å toppe en flott helg, så blir jeg møtt av kjæresten på togstasjonen, og invitert ut på kinarestaurant. Livet er godt.

Her er noen bilder av det jeg klarte å produsere på lørdag:

Først en bursdagsbok hvor jeg har brukt de nye clearstamps'ene våre. Boka er i formatet 10 x 6 cm, så den er ganske hendig :)Så et mosaikkort. Jeg hadde ikke med meg så mye utstyr, så alkoholblekket ble flittig brukt :)


Jeg demonstrerte hvordan jeg lager kaosbakgrunnene mine, og ble sittende igjen med ganske mye rester i forskjellige farger. Fant ut at jeg kunne lage opp noen mosaikkbiter som forhåpentligvis blir til kort om ikke lenge :)

Og med hÄnglar-Dronningen Anita ved min venstre side, så er det omtrent umulig å ikke lage hÄnglar-kort *knis* Jeg fikk iallfall fargelagt et par motiver, som skal bli kort snart...

5 kommentarer

Berit sa...

Titten tei!

Ser ut som helga di har vært like fantastisk som mi ;)
Sjøl om jeg hadde en sånn der "dagen derpå"-dag i går. Full av alt liksom på lørdag! ÅÅ den dagen skal jeg leve lenge på!!!

Og du ... den rutete skjorta.. den er knallstilig!

Tusen takk for all inspirasjon på lørdag - og jeg kommer nok til å måtte kjøpe litt alkoblekk tror jeg...*fnis*

Ha ei fin uke!
KLEM

Maya sa...

Høres ut som om du har hatt ei fantstisk helg!
Og helt fortjent!!

H&S-motivene dine var nydelig malt,og mosaikk kortene dine er jeg rett å slett så imponert over!!
Nydelige :)

Else Irene sa...

Hei vennen :)

For en flott helg du har hatt!! Deilig med litt nye klær, kan tenke meg at du er kjempefin i de :)

Nydelige alko-bakgrunner og kort du har laget, og hänglar och dinglar motivene er kanonfine!

Ha en fin uke vennen!!

God klem fra elsi

Anita Hagen sa...

Er det ikke deilig å summere helgene sånn? Du har fortjent hvert eneste deilige magedrag du har tatt i helgen.

Treffet på Hamar var jo bare så utorlig koselig. Superdupergøy å sitte ved siden av deg og "snappe opp" noen smarte trix. Flott kurs fikk jeg også. Tusen takk *klem*. Det var utrolig lærerikt og spennende. Limark er allerede bestilt!

Og du, den nye "habitten" din var utrolig tøff. Du strålte som ei sol når du kom inn døra! Du så utrolig flott ut. At du i tillegg følte deg flott, fikk deg, om mulig, til å se enda flottere ut!

Tviler ikke et sekund på at Kirsten og familien har glede, hjerte og kjærlighet nok til å matche enhver suite. Så søtt når du sier familien min på Hamar.

Kos deg med monteringen av de siste mosaikkene og hÄnglarne. Sikker på at det blir like fantastisk som alt det andre du lager. Du er den góoooeste Picasso'n i hele verden!

God klem

Kirsten Aune sa...

Ååå - bursdagskalender ble rålekker!!! Morsomt å se den helt ferdig! Det er så inmari hendig format på den, syns jeg!!
Tror jammen jeg skal lage meg en liten bursdagskalender jeg også (men jeg skal selvfølgelig ikke herme), nå som jeg har den knallfine månedsplata deres!
Det er så moro å følge med når du koser deg med alkoholblekket ditt!! Resultatet blir alltid vanvittig flotte kunstverk!! Du er definitivt Dronninga av farger, klin og klæsj!!

Må bare takke deg igjen for go'e dager! Synd at tida gikk så altfor fort... :(

Nattinatt, vennen!