lørdag, desember 29, 2007

Jeg har en plan!

Det har vært på grensen til pinlig å hente posten denne jula... for, jeg har fått så utrolig mange flotte julekort - uten at jeg har sendt et eneste selv! Sånn skal det ikke være! Så, jeg har en plan for 2008!

Sammen med en gjeng andre gær'ne tanter har jeg kastet meg på en utfordring som går på å lage min. 5 julekort hver eneste måned frem til neste jul, sånn at jeg - når desember nærmer seg - sitter med en pen bunke med julekort som kan sendes ut :) Da slipper jeg å stresse med å lage dem sånn i de dager da julekvelden kommer som et eller annet på kjerringa! Genialt, Egon - genialt!

Så - ivrig i tjenesten: Her er mine 5 julekort for januar 2008! (jepp, jeg ligger til og med et par dager før skjema...) Alle kortene er laget med utgangspunkt i papirserien "Frost" fra My Minds Eye.

Kort 1: Stempler fra Banglamarie og Papirloftet

Kort 2: Stempler fra Papirloftet, rubons fra Norsk Stempelblad

Kort 3: Stempler fra hÄnglar & stÄnglar, utklippskort fra Norsk Stempelblad

Kort 4: gammelt oppstemplet motiv som jeg ikke vet hvor er fra, rubons fra Norsk Stempelblad

Kort 5: Stempler fra hÄnglar & stÄnglar, utklippskort fra Norsk Stempelblad

4 kommentarer

Berit sa...

Og himla du! Forut tiden også!!!!
Og så flotte!!!

Jeg må helt klart se å lage noen kort - helst mange før julesesongen kommer igjen!! Det er fortsatt mange navn igjen på lista mi som ikke har fått kort! Men så tenker jeg også som så - det er koselig å få kort når man minst aner det også! ;)

Ønsker godt nytt år i samme slengen, mulig det blir lite datatid resten av året ;) KLEM

banglamarie sa...

Så flotte kort alle sammen!!!

Og så kjekt å se stempelt mitt i bruk! Så flott kort!! *klem* :)

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

For en lur ide. Jeg har heller ikke klart å strekke tiden til dette året med å sende julekort. Men kanskje jeg skal hive meg på din ide for den var meget smart.

Knallflotte kort du har laget :)
Klem

Eli sa...

Så flotte kort! Og et godt tips. Jeg skal jammen gjøre sånn jeg også. Lage noen kort hver mnd så har jeg jo en fin bunke når desember kommer. Har igrunnen tenkt å være tidligere ute med alt i 2008 - så får man jo se om det er noe jeg klarer å holde. Prøve i alle fall - det er bedre enn ikke noe! Takk for massevis av inspirasjon :)

klem, E