fredag, desember 21, 2007

Så mange planer og ideer...

... og så lite gjort og satt ut i live... Jaja... Jeg får skylde på at kroppen brygger på et eller annet, med grums i halsen og mye skallebank. Så, da tror jeg den prøver å fortelle meg at det er lurt å ta det litt med ro. Jeg prøver :)


Jeg hadde så mange ideer til årets julegaver, men så langt har det bare blitt et par saker... Legger ut bilder av den ene 'greia' her; en boks med en haug med papirruller oppi. Og på rullene står det enten dikt, sitater eller go'ord. Tanken er at vedkommende kan trekke en rull når hun måtte ønske det, enten det blir en daglig greie, eller en mer sånn nå-har-jeg-lyst-greie. Det er iallfall mange ruller. Tror jeg laget 120 stykker... :)


(*hihi* - jeg har brukt Primablomster!!! Believe it or not!"
3 kommentarer

Kirsten Aune sa...

Hei vennen min!
Tusen takk for god bloggklem. Du er god du!!! *klem*
Huffameg, jeg har ikke hatt tid til å følge med på bloggen din... Og jeg som skulle kose meg med adventskalenderen din her inne! Jeg har bare vært en kjapp tur innom, for å få bekreftet hvor mye jeg har gått glipp av....
Men nå er jeg snart i mål med det jeg skal rekke, så i morgen kveld håper jeg at julefreden har senket seg her i huset... Da skal jeg kose meg med gløgg og forsømte blogger!! Kommer nok til å bo her inne hos deg ei stund, ser jeg...

Håper vi får til en prat før jul, vennen.
Det føles som en evighet siden...

Nattaklem fra meg

Lene S sa...

For en nydelig boks!! Heldige den som får den :o) Tusen takk for koselig julehilsen :o) En riktig god jul til deg også Åshild!! Kos deg, og nyt julefreden :o)

Stor klem!

Tonje sa...

Herlig boks Åshild. For en fantastisk gave å få. Du får ta det med ro du også. Jeg har tenkte å bunkre meg under tepper med en cocnac og bli frisk jeg også. Vi må jo være klare til masse kreativitet og sprell til det nye året!
Ønsker deg og din familie en riktig god jul og godt nyttår!
klemmm