lørdag, januar 05, 2008

Wednesday Stamper - Gothic ArchJeg har blitt så sløv til å stemple den siste tiden... jeg klipper og limer og klistrer og sånt, men det er ikke ofte jeg stempler mer enn i beste fall selve hovedmotivet. Så - jeg har bestemt meg for å bli med på den ukentlige utfordringen til Wednesday Stamper, rett og slett for å utfordre meg selv på å lete frem igjen gammel og nedstøvet kunnskap... :)

I've been a really lazy stamper the last months. It's so much easier to use scraps, rubons, stickers etc... So, it's time for some stamping! I've decided to join the weekly Wednesday Stamper challenges - hopefully to wipe some dust off all my stamps... :)

Denne ukas utfordring er "Gothic Arch". I utgangspunktet har jeg ikke helt hatt sansen for disse, men nå er jeg gira! Utrolig morsomt å lage noe annet enn firkanta greier! Og disse kan jo brukes som kort, de også - det er jo plass på baksida, du kan lage det dobbelt, eller du kan sette sammen flere - enten slik jeg har gjort det, eller som en liten bok. Så - herved slår jeg et slag for "gothic arch"!

This week's challenge is "Gothic Arch". Actually I've never had warm feelings for these art pieces, but I'm hooked! Love to make non-squared art! And it's really no problem to make and use these ones as cards either - there's plenty of room on the back side, it's possible to make a 'double decker', and you can even make cute little books, like Belinda did. Thanks for the idea! :)

Jeg har laget min i stiv kartong, rett og slett fordi jeg hadde en malt bakgrunn liggende. Men det var egentlig ganske kjekt at det er litt stivt, for da kan de faktisk stå også, som dekor. Snedig :) Bakgrunnen er malt med akrylmaling og litt Lumiere, og så har jeg hatt på litt bladgull her og der. Jeg har embosset hovedmotivene for å få dem best mulig frem. De to stemplene på 'sidevingene' er fra Tim Holtz, det runde i midten er fra Paperbag Studio, og teksten i midten er fra ClubStamp. Ellers har jeg dekorert litt med diverse definisjonsstempler som jeg aldri husker hvor er fra, samt en av swirlene fra AA Design. Jeg har også satt på noen klistremerker, og til slutt har jeg tegnet litt med en hvit penn. De tre delene er satt sammen med pyntebånd.

I've made mine of card stock. I've painted the background with acrylic paint and some Lumiere, and I also added some leaf gold. The motifs are stamped and embossed. Stamps from Tim Holtz, Paperbag Studio, Club STamp and AA Design. I've also used stickers and a white pen to do some doodling. The three pieces are bound together with ribbon.

25 kommentarer

Anonym sa...

Your arches are stunning and perfectly lovely! Your stamping, coloring and design are really special! I love arches!

Anonym sa...

Absolutely stunning. The colors and images are gorgeous :o)

Claudette sa...

perfect piece of work....beautifully done

Sanja sa...

absolutely beautiful!!:-)

Bastelkueken`s Kreative Welt aus Alsdorf sa...

Wow wow wow.. I love it

manus sa...

These arches are so wonderful! I love the colours and the stamping. It's a perfect idea to bind them with ribbon, thanks!

Andrea, sa...

Stunning arch

Louise (KardKrazy) sa...

Fabulous stamping..love your arches. The colors and images are just great!

Willy sa...

Wow.. what a gorgeous triptych!!!

Sandy sa...

Boah wow they are stunning. Wonderful compesition. Love it.

Anonym sa...

FABULOUS!!! Love it.

Anonym sa...

Wow, I'm missing words, your Tryptych is really fantastic.

Paula J Atkinson sa...

One of the most stunning arches I have seen. The colour is just glorious!

Barbara sa...

this is so lovely.

Annie S sa...

Herlig Åshild, dette var rett og slett lekkert. Og så herlig å se at du også koser deg litt i mellom bladjobbingen. Det liker jeg å se :)

Og du, jeg ønsker meg et skikkelig Åshildkunstverk som jeg kan ha som "nyte og skryteverk" i huset. Kan jeg håpe på det i 2008 tro? ;)

Jeg digger ALT du lager og er virkelig glad for å ha deg som kollega i bladet. Du er stormesteren - helt klart!

Nå er vi endelig ferdig med å pusse opp rommet til gutta. Det ble mye lysere og finere etter at vi malte, ommøblerte og hang opp andre gardiner og bilder. Gutta ble så stolte så :)

Goklem til deg

Anonym sa...

it´s a great piece of art

Gillian .... sa...

Oh this is absolutely beautiful, love the colours :)

elin sa...

oioioi dette var lekkert og i lekre farger. Du er bare så utrolig dyktig!
God søndag.

Anonym sa...

stunning work

Dymphie sa...

Really stunning work! Love your tryptich!

stamp and scrape sa...

Gorgeous colours on thei tripych of arches. Love the prayer too.
Ros

Anonym sa...

that's a fabulous tryptich!! scrumptious colors

tina's space sa...

great tryptich. Very well thought out and executed. thanks for sharing.

Barbara Hagerty sa...

Very lovely triptych! Gorgeous colors!

Kirsi sa...

Stunning arch! Absolutely interesting, there is so much to look at on it. Great work!