søndag, mars 23, 2008

Budapest

Jeg hadde virkelig håpet jeg skulle boble over av kreativitet i påska, men det går trått... Faktisk har jeg ikke hatt noe som helst lyst til å lage noe som helst. Men nå er det nok. I morra skal jeg tvinge meg selv til å bruke noen timer på kontoret. Jeg må jo komme meg igang igjen...!

I dag har jeg brukt tiden til å mimre. Om Budapest. Det kjennes som en evighet siden jeg var der sist - og det er vel egentlig også... Men nå skal jeg snart tilbake dit :) Vi har, sammen med et vennepar, bestilt oss tur dit i juni. De har aldri vært der før, og siden jeg har bodd der nede, er jeg utpekt til å være reiseleder og guide. Og ingen skal si at jeg ikke tar jobben min seriøst! Så i dag har jeg plukket frem igjen gamle minner, rustne gloser og ekte Budapest-stemning - og resultatet er en reisebrosjyre som venneparet vårt skal få et par sider av hver dag i uka som kommer, for til helga skal vi planlegge. Jeg håper smakebitene mine faller i smak.

Og i mangel på andre ting å vise frem, lar jeg dere få smake litt, dere også. Kanskje det er flere som får lyst til å besøke byen?

PS: Brosjyren er laget spesifikt til venneparet vi skal ha med på tur, så endel av informasjonen er tilpasset det, bl.a. "anbefalt hotell" (dette er vår families private leilighet...) og metrostasjon-info....
...


I'm sorry. I have no new stuff to show off. Actually I haven't made anything for days... But tomorrow I'm pushing myself to be creative for at least a couple of hours, 'cause I hate these dry dessert times...

Today I've spent the day making a digital flyer about Budapest. I lived there some years ago, but haven't been there for years. In June I'm heading for Hungary again, together with my husband and some friends of mine. They have never been there, so for the next week I'm going to send them a daily Budapest Teaser by email.... And since I don't have anything else to show you, I'll let you take a glimps at the teasers too. Who knows - maybe they'll make you wanna go there too? (Sorry all the texts are in Norwegian...)4 kommentarer

-mari- sa...

I'm so glad you visited my blog, because that way I found yours:) You make such beautiful cards! Stunning work!

Happy Easter, even though it's the last day of the holidays:)

Anonym sa...

Så flott! Denne må jeg følge med på. Vi har nettopp bestilt tur til Budapest, og jeg har aldri vært der før. Vi har bare et par dager, og da er det jo greit å vite hva vi "må" ha med oss!

Takk for all inspirasjon! Alltid en fryd å se alt du lager!

åse

Scrappelise sa...

Tenk å få en slik byguide laget til seg selv, det er vel en drøm for mottakeren! Dere får det sikkert fint! Og jeg regner med å få det fint på stempel/scrappetreff i Hamar. Håper virkelig du har plass til å ta med noe av arbeidene dine. Jeg har virkelig , virkelig lyst til å se det på nært hold! Håper denne siste påskedagen blir super der du er!

Anonym sa...

Stilig, Åshild! :) Budapest ble ganske fristende etter denne brosjyren! :)