tirsdag, desember 16, 2008

Artsy #1

Elin har startet en utfordringsblogg for oss som liker å leke med forskjellige teknikker og lage såkalte 'artsy' kort - og bloggen heter selvfølgelig også nettop det: Artsy. Den aller første utfordringen deres er å lage en rød bakgrunn med innslag av noe brunt. Elin has started a challenge blog for 'artsy' people, and the first challenge is to make a red background with hints of brown.

Jeg laget faktisk bakgrunnen for flere dager siden, men så rotet jeg det til med å stemple på noen teite swirlegreier i brunt som jeg ble så misfornøyd med at jeg bare la bort hele greia! Men fader heller - når det nå endelig er kommet en så kul utfordringsblogg, så må jeg da for svingene klare å snekre sammen et bidrag! Og nå har jeg snekra - nesten i samme stil som Vesle Jensemann, som startet med friskt mot og store vyer og endte opp med en søt, liten fjøl... Men det dugde, det også :) I actually made the background several days ago, but I managed to mess it all up with some stupid swirly stamping... I got so frustrated that I just had to stop the making. But, it's too stupid not to enter the challenge when we're so lucky to finally have this blog going. I pulled myself together and made a contribution...

Her er noen bilder fra prosessen med å lage selve bakgrunnen. Aller først stemplet jeg et tekststempel på kryss og tvers over et helt ark, på akvarellpapir. Jeg stemplet med embossingblekk og embosset med klart embossingpulver. Here are some pics from the prosess. I started stamping and embossing a text on water color paper.
Sånn ble bakgrunnen etter embossingen. This is how it looked when the embossing was made.
Så brukte jeg en maske fra Tattered Angels - en nydelig sommerfugl. Then I used a mask from Tattered Angels - a beautiful butterfly.
Og arket ble sprayet med Glimmer Mist i to forskjellige rødtoner. And sprayed the paper with Glimmer Mist in to different tones of red.
Og så er det bare å vente til det tørker... Det er som vanlig den kjedeligste delen av lagingen :) Men, her er bakgrunnen ferdig - før jeg klarte å rote det hele til med brune swirler... (*stønn*) Here is the background all dryed up and ready for beeing messed up with stupid swirly stamping... *lol*

9 kommentarer

Caroline sa...

Så utrolig stilig bakgrunn! Og så snill du er som legger ut trinn for trinn beskrivelse :D .. Det ble et kjempe nydelig kort :)

Unknown sa...

Jeg synes nå kortet ditt ble utrolig stilig jeg da, selv med det brune på! ;-) Bakgrunnen er kjempefin, og jeg kan formelig se det skimrer i den...godt vi har glitterbriller!

Flott at du ble med på utfordringen!

Gladie sa...

Kanonlekkert, Åshild!!! De brune svirlene gjorde seg godt - så det så :)

Connie sa...

Dette var jo et utrolig lekkert kort, og for en bakgrunn, Åshild :-)) Super flott kort!!!

Maya sa...

Rååålekkert kort!!
Tilogmed råålekkert fordi disse "teite" brune swirlene er med *ler*
Du er rar du,go`ingen :)
Stor klem fra Maya!

Surfine sa...

Herlig kort Åshild!!! glitterbrillene er på;o)

Hanne sa...

Kjemeflott Åshild! Du er bare så kreativ! Supert at du la ut bilder av prosessen også!

Kjempefint at du ble med på utfordringen!
Klem

Kristin K sa...

Utrolig stilig kort!!! Nydelig bakgrunn og tusen takk for at du deler dine kreativitetsprosess med oss :-)

Kristin

Laura Davis sa...

Oh wow! Stunning:) I would love to sit and watch you create!!
Hugs,
Laura