fredag, mars 27, 2009

Epleblomst og grå hverdag


Det finnes inspirasjon over alt! For en god stund siden fikk jeg se et maleri med en helt fantastisk flott tittel: "Epleblomst og grå hverdag". Jeg husker ikke hvem kunstneren var, men snakk om å fange inn Livet i 4 små ord! For det er jo nettopp sånn det er - vakre epleblomster og grå hverdager, hånd i hånd, side om side. Disse ordene er inspirasjon nr. 1.
Så dumpet jeg tilfeldig over en blogg - 365 days of being 30 - og ble hardt truffet av inspirasjon nr. 2! For et flott prosjekt! Svært, ja, uten tvil, men tydeligvis likevel gjennomførbart. Hun har jo holdt på i over 100 dager.
Og med inspirasjonskildene på vill dans innabords, poppet den ene ideen etter den andre opp... Noen helt på tryne, andre både med realistiske og spennende. Jeg har lenge hatt lyst til å dokumentere dagene mine - på den ene eller andre måten. Nå er jeg i gang!
Blomstrende epletrær og grå hverdager
Dette blir en drodleblogg. Tekstene vil bære preg av drodling, tankespinn og spontane innfall. Bildene likeså. Om du er spent på hva dette innebærer, så kan jeg love deg at det er jeg også. Men det er det som er så fint med drodling - det er kunsten å gjøre noe uten å vite hva du gjøre eller ha en plan. Herlig! Så - "det som skjer, det skjer..."
...
Denne bloggen blir bare på norsk. Enkelt og greit. Jeg har funnet frem en Moleskine-bok som jeg skal bruke, både til skribling og til et daglig bilde. Jeg vil tro at det noen dager blir mange ord, andre kanskje bare ett. Noen dager lager jeg kompliserte bilder (hva nå det enn måtte bety?), andre dager blir bildene enklere enn enklest. Epleblomst og grå hverdager. Fint.

3 kommentarer

Evy-Kristin sa...

Du e så flink!!!!
*klæmma*

Torill sa...

Så utrolig spennende!
Skal følge med deg jeg! EN stor bukett epleblomster til deg for at du deler!! Kreative klemmer også! God helg, Åshild!!

Gunn (Merete) sa...

Så spennende og for en utfordring til seg selv. Denne blir jeg å følge, det er klart. Du er til så stor inspirasjon for meg at jeg bare må ha, må ha med det du lager.
Ha en fin helg.
Klem fra Gunn