mandag, april 26, 2010

Super loppishelg i Sverige

I helgen hadde jeg en lenge planlagt og etterlengtet Sverigetur:
To fulle dager på loppisraid!

Vi satte oss i bilen tidlig lørdag morgen, rakk så vidt hjemom noen timer lørdag kveld før vi var på 'an igjen søndag morgen. Supert selskap, en haug med morsomme loppiser og baggasjerommet fullt av små skatter - det skal mye til for å slå den!

Her kommer skattene - på rekke og rad.

En nydelig glassvase i blåturkis farge og en knaggrekke med knallflotte knagger! Tror den blir lekkerschmekker som smykkeoppheng.
En liten grønn skål - i samme serien som to andre skåler jeg kjøpte i en bruktbutikk for noen uker siden. Og noen nydelige glassting i turkistoner - en liten skål, samt et sett med sukkerskål og fløtemugge. 
 Her er de tre grønne skålene samlet.
 Sist svenskeloppisraidtur kjøpte jeg meg 4 små dessertskåler, men nå når jeg skulle på ny runde, husket jeg ikke hvordan de så ut... *stønn* Men i den siste butikken vi var, så jeg disse to som jeg syns liknet på et eller annet jeg hadde sett før... De ble med hjem - og jommen var det akkurat de samme skålene jeg kjøpte sist! Nå har jeg med andre ord seks like :)
 Jeg hadde skrevet opp 'eggeglass' på huskelappen min, og jommen ble det eggeglass. In plastic-fantastic! Syns de er morsomme, jeg!
 Og et sett på fire knallgule:
Et av stedene vi var på, hadde så utrolig mange flotte bokser. Jeg har egentlig bestemt meg for at jeg ikke trenger bokser, for de blir bare stående likevel... men denne lille sjarmisen kunne jeg ikke gå fra... Sjekk de nydelige fargene, da!  
 Kleshengere sto aboslutt ikke på lista mi, men hvem kan stå i mot disse morsomme? Dessuten - kleshengere har'n vel alltid bruk for, ikke sant?
 Jeg hadde en plan om å kjøpe lamper. Og gjerne noen i morsomme farger. Aller helst skulle jeg hatt en lampe som kunne henge over spisestuebordet, men det fant jeg ikke... Derimot var det flere morsomme vegglamper. Disse to for eksempel:
 Men denne er den kuleste av de kule! Blir glad bare jeg ser på den, jeg!

Og jepp, jeg tror jeg har fått en hang-up på gult... knall gul plastikkblomsterpotte *fnis*  

 Manglet et brødfat og plukket derfor med meg dette oransje metallfatet (sammen med noen flere ubrukelige grytekluter til samlingen min..)
 Og - E N D E L I G - retrostoff til stolene mine! Sjekk det morsomme guloransje, 'a!
 Og et nydelig rosa - med sommerfugler...
 Og noen fine i grønt.

Moro, ja :)

9 kommentarer

Unknown sa...

Du verden så mye lekkert du har fått tak i!! De grønne dessertskålene husker jeg fra min barndom, tror jammen de står i skapet hos mamma ennå, jeg........ Herlige stoffer du har funnet også, regner med vi får se hva du lager etter hvert som du tryller fram noe lekkert.
Vi har fått bruktbutikk i vår lille bygd også, og jeg er innom minst en gang pr uke - og har ikke kommet tomhemdt derifra ennå. SÅ artig å finne noe en liker for en billig penge. Er nok hekta på gammelt og brukt. Noen hobbyer må en da ha!

Anonym sa...

Så mye fint du har funnet. Jeg digger alt. Det er moro å se igjen ting fra barndommen.

Ellen* sa...

Oioioi, så masse fint du har funnet! Opptil flere ting jeg kunne tenkt meg der, gitt!:o)

HegeT sa...

Åhhhhhhhh, heldiggrisen....!!!...
Så mye fint da, skikkelig gullgruve sånne loppiser.
Kos deg med alt det fine, Og de stoffene gleder jeg meg til å se i bruk.....

mandagsklem
HegeT

Malin sa...

Hohoohohoho!!! eg er klar for ny tur... med en gang!!:D

Ellen Hovind sa...

Herlighet, jeg får helt pustebesvær. SÅ MYE FINT, Åshild!! Er det flere loppemarkeder i Sverige i nær framtid? Jeg vil også:)
Klem

❤ Kaia sa...

Det ser ut som dere har det gøy, dere som går på loppis. Jeg føler mer at jeg har nok i skapene, kunne gjerne kvittet meg med en god del, og så har jeg heller lyst på noe HELT NYTT og lekkert....
Gleder meg til å se alt sammen på sin plass, for det blir vel flere
bilder ??????
Klem fra Kaia

Ellen Hovind sa...

Bare å si i fra hvis du har et knallgult vattert teppe fra 70-tallet å selge, Kaia:)

T's Creations sa...

Så mye fint du har fått tak i! :) Kos deg med alt sammen, dandering, pynting og bruk. :o)
Artig med retrostilen du har falt for. Så nå venter vi på resultatet med stoffene. :)