tirsdag, oktober 05, 2010

Peptalk!

Noen ganger, eller nei, litt for ofte får jeg en kjip etterreaksjon når jeg har stukket nesa mi litt fram... Som når jeg la ut kursreklamen i går, etter flere måneder i 'kreativt eksil'. Smæsjbængrettibakhue!

Men, times are changing og jeg gidder ikke lenger bli liggende utslått så lenge! Jeg har jo nemlig funnet meg noen knakende gode knep for å kurere denne type skallebank:
klinogklæsjpeptalk!

Så I'm back on my feet again! Hiiihaaa! (og as usual litt tøffere i trynet her på avstand enn face to face, men dog...) Jeg bestemte meg for å ta den helt ut - skikkelig P E P P E! Med store ord! Jeg er kanskje ikke heeelt a believer ennå, men I'm sure smiling! Og det er mer enn jeg gjorde når jeg rødmende og småsvett kikket på kursteaseren min i dag tidlig og lurte på hva i huleste jeg tror jeg holder på med...!  

Nå skal jeg fylle ut side 2 med alle de kjipe prestasjonsgnåletantetankene - rett og slett bare for å kunne se på dem, helt tydelig, og bare flire av dem! You've got NO power, gnåletanter! Så det, så!

Ha en strålende dag :)


7 kommentarer

bestevenn sa...

Jeg synes det var et utrolig morsomt kurs du har lagt opp til. Og super intro. Du lager så mye fint, og har så mange gode ideer. Kan du ikke prøve å kutte ut den damen til høyre? Hun er helt unødvendig i denne sammenhengen. Ønsker deg en knallfin dag.

Gunn (Merete) sa...

Kjenner, den følelsen der, men øvelse gjør mester og den blir minder med tiden.
Knallbra sider...
Idag skal jeg og leke meg litt i min journal....
KOS DEG MEG AJ, for jeg koser meg med å besøke deg.
Klem .-)

Torill sa...

You're simply the best! You're better than all the rest! Better than anyone - anyone I ever met!!!

Så godt å se deg i fri utfoldelse igjen, Snuppa!!!
Stå på!!
powerklem fra Screppa

Trine Pedersen sa...

Synes alt du gjør er så flott. Jeg koser meg virkelig når jeg besøker bloggen din. Stå på du og utfold deg fritt, det tror jeg er til stor glede for veldig mange. :)

Klem, Trine :)

banglamarie sa...

du er one in a million!!! Unik og superkreativ! Er så inspirerende!!
Takk for at du deler!!
*klem*

Maya sa...

For meg er du farge-gudinnen, den lekne, spretne, varme og glade!
Uansett!!
Digger stilen din, den lekne humoren, den varmen du utstråler og ikke minst all inspirasjon jeg får ifra deg!
Gleder meg villt til å se deg igjen, le og lære litt om å slippe tøylene og sprenge noen grenser :)
*hurra* for deg, Snuppa!
Go`klem

T's Creations sa...

I dag har jeg lest feil vei i bloggen din, begynte med det nyeste først. :)
Dette innlegg fikk meg til å tenke på en sang: Alexandra Burke og "Broken Heels" - ...."All the ladies tell their fellas we can do what they do we can do it even better in broken heels"... Du er litt der du om dagen du, på vei fremover for fremover går det selv om det er med "brukne hæler". Klem! Ikke lenge til vi sees! :)