tirsdag, august 23, 2011

{Psyko}DramaQueen - ny Art Journal

Det er snart tid for ny studiesamling, og denne gangen er det fokus på psykodrama som metode. Det liker jeg! Så nå går jeg her og har litt nedtelling... og kom på en fin måte å bruke nedtellingen kreativt :) I stedet for å skrive studiejournalen min i en kjedelig linjebok, har jeg bestemt meg for å lage en Art Journal spesielt til disse dagene. Det blir både selvlaget cover i stiv kartong og minst én selvlaget side i kraftig akvarellpapir til hver dag. Jeg har også planer om å putte inn noen vanlige blanke ark også, sånn i tilfelle det blir dager med mye skriblings. Forblir de tomme, er det jo bare å nappe dem ut etter endt uke, for jeg binder inn boka selv med Bind-it-All'n min.

I dag har jeg laget coversidene. Bildet over viser forsiden på AJ'n. Her er det klin & klæsj, utklipp, bilder, drodling og dekortape om hverandre i salig mix.

Bildet under er tenkt til litt "kvelden før"-skribling, derfor mye skriveplass.


Bildet under her er innsiden på den bakerste delen av coveret. Det blir en liten peppe-side til meg selv. Jeg vet nemlig av erfaring at psykodrama er en metode som røsker godt, så det kan komme godt med å ha en aldri så liten side full av gøts!


Og så baksiden av coveret. Her leker jeg med utgangspunkt i at det alltid finnes baksider... I kunstterapien kaller vi dem blant annet for skyggesider - sider ved oss selv som vi ikke er så glad i eller fortrolig med å vise frem. I kontakt med disse har vi lett for å bli tunge og alvorsstemte. Derfor trenger jeg Åshild-luringen på skuldra :)


Planen er nå å lage 2 journalingsider pr. dag de neste tre dagene, sånn at jeg har boka ferdig fredag. Fornøyd med den planen, ja! Jeg kjenner jeg har godt av å pushe meg selv litt på den kreative fronten igjen. Go with the flow, lissom... :)

Nyt dagen!

2 kommentarer

Torill sa...

JA!!!!!
Digger at du lager denne! SÅ hærlig, Åshild!! Gleder meg til å følge med utviklingen!
Likte veldig godt den "peppe"siden altså! Og så er jo lille Åshild kjempesøt! (ja ikke at du ikke er søt nå også altså!!!!) :0)'
klems

banglamarie sa...

Så kjekt å følge deg!!
Gleder meg til å se mer.
Ønsker deg gode dager!