tirsdag, januar 31, 2012

Doodling zentangles


Jeg har alltid likt å drodle, men i det siste har jeg nesten glemt hvordan man gjør det... Og dessuten blir det til at jeg stort sett bare bruker de samme mønstrene hver gang. Det må jeg gjøre noe med! Og den enkleste måten å gjøre noen grep på, er å google! Så jeg googlet - og dumpet over noe greier de kalte Zentangles. Og vips, så var hun hektet..... 

Jeg fant blant annet en side hvor de viser en hel haug med mønstre. Jeg gjorde det enkelt og startet på A... Så nå blir det minst ett nytt mønster hver dag, og for å holde dem ved like, prøver jeg å bygge inn de ulike mønsterne i drodlefiguren min. 

En zentangle er visstnok egentlig 3 1/2" x 3 1/2". Jeg er ikke så nøye på det ennå... Jeg fant en drodlebok og satte igang. Over ser du mitt aller første forsøk - "Afterglo". Ikke spesielt vellykket, men så blir det bedre etterhver. 

Bilde 2 er mønsteret som kalles "Aqua" - og det var skikkelig kjipt å få fint... Men, stjernene mine ble bedre, sant? *hihi*


Så til dagens bilde - "AHH". Den likte jeg! Easy Peasy! Og sammen med de andre to ble det ganske stilig, sant?Har du lyst til å bli med på min daglige drodle-zentangle? Det hadde vært moro å gjøre dette sammen med flere! Jeg ser for meg at denne type drodlig er genial sammen med Art Journaling. 

Her er linkene til noen inspirasjonssider:

2 kommentarer

Marianne/skorpionen sa...

Så tøft da!! Dette må jeg sjekke ut mer når jeg kommer meg hjem fra jobb!!
Og ja..ser også mulighetene med dette innenfor AJ ja!
Ha en super dag!

Gunn (Merete) sa...

Du er nå bare råflink du da. Mitt første forsøk ligna ikke en gang. Men,jeg har faktisk sittet flere kvelder og laget en dobbelside i AJ min, det ble rett og slett meditasjon på og med papir. Veldig beroligende.
Tusen takk for linkene.
Klem Gunn