tirsdag, desember 18, 2012

One Little Word - "Jump"

"Han bærer stupet inne i seg." Fantastisk setning! Ja, for er det ikke ofte sånn? Stupekanten er der - fascinerende og skremmende på én gang. Kjenne på en dragning etter å ta sats og hoppe. Stole på vissheten om at vi i alle fall kommer til å lande, på den ene eller andre måten. Og med på kjøpet kanskje til og med kunne nyte den berusende følelsen det er å sveve i fritt fall. Men så blir vi lissom stående der på kanten. Mangler det siste lille. Og da syns jeg setningen til Finborud er så fin. For, han står ikke bare der som en liten fegis... Han bærer nemlig stupet inne i seg. Så det så! 

Det er visst bare de små utfordringene til One Little Word som får i gang kreativiteten hos meg for tiden. Det går trått. Men det lille ordet, og selvbestemt begrenset plass (et kartotekkort) er det jeg trenger. Verken mer eller mindre. 


...

It seems like the challenges over at One Litte Word are the only ones that make me create. The tiny words are just what I need. No more - no less. This week's challenging word is "JUMP". I love the word. And I hate it. Because it usually makes me feel like a coward... It's not that I don't want to jump. I just don't jump. I'm standing on the edge of the diving board, so wanting to jump. Knowing that I'm sure going to land, one way or another... And maybe even enjoy the fabulous feeling of flying. But something holds me back. I keep standing on the edge - lacking the last gut. Then I lift my head and smile - giving myself the beautiful sentence:  "I'm carrying the Dive inside". I'm not just a coward! I'm carrying The Dive inside! Hah.  

2 kommentarer

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Har vurdert selv å være med på OLW og ordet mitt er klart. Blir spennende å følge med deg videre på din reise, samt din reise til 40 årene :)
Skulle så gjerne heng på den også...hehe men jeg fyller 40 i morgen så litt seint for meg ;)

Ha en fantastisk feiring i morgen og lykke til med et nytt kreativ år

Denise sa...

amazing. I love that phrase so much!