tirsdag, november 04, 2014

Sometimes...


Aller først: Det er tid for en aldri så liten feiring! I dag er jeg nemlig akkurat halvveis i cellegiftbehandlinga - hurraaaaaaaa! I dag er det 3 måneder siden jeg fikk min første dose - og 3 måneder til jeg får min siste. Det er verdt et hurra og mer til, spør du meg. Det har vært de tre rareste, skumleste og mest krevende månedene i livet mitt. Samtidig har nettopp de samme månedene gitt meg mye fint. Jeg vil overhode ikke proklamere at det å bli syk, gir gode opplevelser og ei heller vi jeg si at jeg ikke ville vært det foruten. Det er bullshit. Jeg kunne virkelig gjerne tenke meg å være dette foruten. Men det jeg er glad for midt oppi det hele, er det som åpenheten har åpnet opp for. Det har vært - og er fint. Det er ikke sykdommen som gir gode opplevelser. Det er det at vi sammen klarer å være åpne om det som er, og at vi våger å dele, by på og ta i mot. Det ville jeg ikke vært foruten. 

Og samtidig som at dette er en aldri så liten jubeldag, er det også dagen før dagen. Igjen. I morgen skal jeg ha min første dose av en ny type cellegift, og jeg kjenner jeg gruer meg. Nok en gang må jeg kaste meg ut i det ukjente og se hva som skjer. Hvordan reagerer kroppen på denne? Hvordan blir dagene mine fremover? Kroppen er allerede ganske sliten etter de tre første månedene, og det er mye å fordøye av både tanker og følelser. Det er krevende å holde fokus på at dette på sikt skal gjøre meg godt, selv om det oppleves temmelig nedbrytende her og nå. "Sometimes what you're most afraid of doing is the very thing that will set you free." 

Så skål for dagen i dag - og gode tanker for dagen i morgen ❤️

8 kommentarer

Marianne/skorpionen sa...

Skål og hurra for de tre første!
Håper de neste dosene er så snille som mulig med deg, men så onde som de kan ble når det gjelder kreftcellene!
Klem

Randi Th. sa...

Lykke til! Du er bare så tøff!
Stor klem fra
Randi

Cathrine Sandvik sa...

Du er unik og helt fantastisk! Lykke til <3 Sender deg tusenvis av lange gode klemmer og varme tanker! Stor klem fra Cathrine

Pia sa...

Sender dig varme tanker
knus Pia

Astrid sa...

Lykke til Åshild ♥
Varm klem til deg fra Astrid :-)

❤ Kaia sa...

Håper kuren gikk bra..
Stå på videre..
masse varme tanker fra Kaia

線上免費試看短片a片 sa...

夫妻做愛a片直播
免費a片下載無碼
線上免費試看短片a片
免費a片AV女優
免費無碼a片
a片免費試看
免費a片下載
色女a片群
情色a片
免費a片

網路少女露點自拍 sa...

線上免費看a片
免費a片AV女優
成人校園a片
a片情報站
a片貼圖區
免費a片
色女a片群
免費無碼a片
夫妻做愛a片直播
成人校園a片