onsdag, desember 24, 2014

24. desember24. desember
I dag vil jeg glede en venn med en spesiell juleopplevelse.
Og så var det jammen meg julaften! En dag som de fleste av oss har et godt forhold til, men som også noen syns er noe av det vanskeligste å komme igjennom. En dag som vi ønsker skal være full av glede og gode øyeblikk, men som for noen i stedet for er fylt med sorg, savn og lengsler. Det fine er at hver og en av oss har muligheten til å gjøre en forskjell. Om vi ikke har mulighet til å invitere noen hjem, kan vi gi dem en god middag via Kirkens bymisjon. Om vi ikke kan gi gavene direkte selv, kan vi gi penger som kan komme andre til glede. Og så kan vi dele ut gode smil, varme klemmer og hjerteord helt gratis til de vi møter i løpet av dagen. Og kanskje kan vi til og med finne en helt spesiell måte å glede et annet menneske på. Følg hjertet – det er fullt av gode ideer i sammenhenger som dette!

Takk for følget gjennom denne adventstiden. Det er fint å kunne dele deler av disse dagene med dere – helt uavhengig av geografi. Nå ønsker jeg hver og en av dere en varm og hjertelig julaften. Lukk opp for takknemligheten, åpne armene for kjærligheten og dusj menneskene rundt deg med gode ord og smil. Gledelig jul!


5 kommentarer

Siddis back home sa...

Ha en riktig God Jul!

Anita sa...

Så godt å lese det du skriver ❤️ Øsker deg en fredfull julehøytid 🎅

❤ Kaia sa...

For en flott kalender Åshild....
Ha en fortsatt fin julefeiring.
Så gleder jeg meg til å følge deg i 2015

Klem fra Kaia

bonenb sa...

I really liked this part of the article, with a nice and interesting topics have helped a lot of people who do not challenge things people should know... You need more publicize this so many people who know about it are rare for people to know this... Success for you.......!!!

MH Tofan sa...

Thanks for your very useful Information. I will bookmark for next reference. I really liked this part of the article.