mandag, desember 26, 2016

26. desember


Det er lett å gi oppmerksomhet til den som er syk, og like lett å glemme de som står rundt - dag etter dag. De som må forholde seg til de uforutsigbare opp- og nedturene. De som står og står for å holde livet så stødig som mulig for den som til stadighet snubler.

En ydmyk takk ❤

2 kommentarer

Tone K. sa...

God bedring og god jul videre :)
klem til deg

Unknown sa...

Kjære Aashild . Tusen takk for herlige tanker og nydelig treffende tegninger -jeg har virkelig kost meg hver enseste dag -du er et unikum som år etter år lager julekalender til alle oss - Jeg leser hvert år igjenom alle dine gamle den fra 07 siden med HÅP skulle jeg gjerne satt her -den siden har jeg gitt til mange venner som netopp trengte dine ord - Nå får du de til bake -les den siden og foresten les hele 07 -nyt den :) Alså jeg ønsker deg alt godt for året 17 og tusen tusen takk for mange gode øyeblikk i årest julekalender :) Bringebærtopper.
Koselige dager.
Innover vendt lykke -
Utover vendt liv.
Hurra for alle vi har!
Utenpå og inni.
Til søvnen kommer vi sovende.
Som våkne snur vi oss ut i nye dager.
Den glassklare luften letter deg nyvasket
Og legger deg klar, snur deg.
Oppover i rus, bringebærlykke.
Uvirkelige lyder når deg.
Uvirkelige gjøremål gjør du,
Med hodet godt oppskrudd
Og føttene som kriblende bringebær.
«Tante Olaug.» Stor klem fra meg og jeg kjenner jeg allerede gleder meg til neste år :) Håper endelig du og pingu forteller litt hvordan dere har det i det nye året :) HURRA FOR DEG -DU ER ET UNIKUM :)