lørdag, april 21, 2007

Århundres tøffeste utfordring!

Herved kommer en advarsel til dere alle: Hvis telefonen ringer og du ser det er fra en av dine medsøstre (les: stempel- eller scrappetanter), og du i tillegg vet at vedkommende er på treff - IKKE ta telefonen! Du kan komme til å angre!

Jeg er iallfall en ny erfaring rikere, ganske mange hår fattigere og med en rompe som skriker etter en pause fra hobbyrom-stolen! For telefonen som jeg trodde skulle være en hyggelig stemningsrapport fra de kreative damene på Hamar-treffet, viste seg å inneholde århundrets tøffeste utfordring! Jeg fikk beskjed om å sette meg godt tilrette, finne frem et stooort ark og noe å skrive med. Og så ramlet det inn en liste lengre enn beina til Leif Juster! Lista inneholdt kriterier for hva jeg skulle ha med på kortet jeg ble utfordret til å lage før midnatt. Se her:

- 15 x 15 cm
- primablomster
- noe gult
- noe rosa
- noe oransje
- noe lilla
- noe blå
- retro-elementer
- rutemønster
- blonder
- brads
- glitter
- mesh
- en ku
- en krokodille
- en frosk
- en regnbue

Latteren min ble mer og mer hysterisk for hvert punkt som kom... Men, steiki heller! Jeg var ikke et sekund i tvil om at dette skulle jeg løse - okke som!

Og nå - ti minutter på tolv - er bidraget mitt ferdig! Jeg fikk lov til å fjerne ett av kriteriene, og valgte å ta bort 15x15 cm og heller lage en LO. Greit med litt plass....

Regnbuen er på plass, og takket være den, er det jommen både gult, oransje, lilla og blått på LO'en. Det er strødd glitter på regnbuen. Prinsessekrona er rosa og gul, frosken og kua ser dere jo. Krokodilla har tatt kvelden og endt sine dager som prinsesseskjørt og prinsekrone. Mesh'n ble underskjørt (jeg prøvde først å lage nettingstrømper, men det ble for mye pirk...), båndet pynter skjørtet, rutemønsteret og retro og primablomst som pynt her og der.

Oppdraget er utført!! Hiiihaa!!

7 kommentarer

Anonym sa...

Kjære Åshild-vennen! :)

Om du sjøl noen gang har vært i tvil, så har du bevist det en gang for alle!! Du er en stoooooooooor kunstner, som det ikke finnes maken til!!
Ingen av oss trodde vel noen gang at vi skulle klare å sette deg fast, men ingen hadde vel heller noen gang drømt om at resultatet skulle bli SÅÅÅÅÅÅÅ flott!!!
Jeg er målløs, og gliser fra øre til øre!!! Du er helt vanvittig rå - rett og slett!!

Jeg tar av meg hatten for deg nok en gang, vennen!!

PS! Håper jeg er tilgitt.... :)

God klem

Surfine sa...

HERREMIN SÅ KUL LO!!!!!

Du er altså helt fantastisk eminent Åshild! Ikke annet å si...for en kreativitet, for en fantasi og for en fantastisk humor! Superduperdigg!

Anonym sa...

Hohoi, det var litt av en utfordring. Men du verden for et resultat. Du er enn sann kunstner. Råimponert!! Ha en fin søndag.

Marit sa...

utrolig stilig. det er ikke mer å si om det egentlig :)

Anita Hagen sa...

IMPONERENDE!!!!! Enig med de andre, du er en STOR kunstner. Du får nok ta det som et kjempestort kompliment å bli ringt opp med slike utfordringer. Resultatet ble drit tøft. "High five" til deg!

Klem Anita

Desirée sa...

Er virkelig bare du, Åshild, som kunne klare en slik utfordring, og med stilkarakteren 10 blank! Du er så flink, du helten min!

Rita sa...

*dåne* Jeg gir meg ende over. Du er helt rå!!! Men en sånn liste med krav, tror jeg fort jeg hadde kjørt meg fast. Men du tryller frem en sinnsykt stilig side. Rett og slett knusekult, Åshild.