lørdag, september 13, 2008

Fort fort fort! - Hurry hurry hurry!

Jeg må bare forte meg inn nå mens blogger utrolig nok har et godt minutt for å si at jeg fortsatt har store problemer med bloggen min... Jeg setter så enormt stor pris på at dere er innom her og ikke minst for alle de gode ordene dere legger igjen - og det føles utrolig kjipt å ikke kunne besøke deres blogger og legge igjen noen ord... Men, jeg skal rope ut så fort blogger funker som den skal igjen, og jeg gleder meg som en unge til å besøke dere! Og i mellomtiden - take care :) (Og nå må jeg bare forte meg å trykke på "Publiser"-knappen før blogger begynner å hikke igjen....!)

Just a short note to say that I'm still having big troubles with my blog... I SO appreciate your comments and sweet words, and it feels so bad not beeing able to comment on your blogs. I'll let you know when the trouble is over, and I can't wait to visit all of you again! Untill then - take care :) (And now I have to hurry - push the "Publish" button before the blogger starts fooling me 'round again...!)

2 kommentarer

Scrappelise sa...

God bedring til blogen din da, og ha en flotters helg! Er det like bra vær der du er som det vi har i Ringsaker nå så er du heldig! :)

Gunn (Merete) sa...

Så dumt at du er så plaget med bloggen din. Jeg synes det går greit med min mesteparten av tiden. Har hatt ett par episoder, men da har blogger hatt oppdateringer.
Ellers er det stilig ny header du har fått.