onsdag, januar 21, 2009

2 veggbilder - 2 wall hangingsJeg har vært stor fan av Misty Mawn lenge, og denne uka er jeg med på hennes daglige utfordringer. Og det er SÅ stas! Istedenfor å lage kort eller vanlige AJ-sider, har jeg satt igang med å dekorere lerreter. Jeg huller dem på toppen, slik at det blir hengebilder. Vil du se flere bilder, kan du besøke AJ-bloggen min. I've been a fan of Misty Mawn for a long time, and this week I'm joining her daily challenges. So far I totally love it! Instead of making cards or regular AJ pages, I'm decorating canvases. I've also punched wholes and turned them into wall hangings. You'll find more pictures in my AJ blog if you're interested :)

9 kommentarer

Anette sa...

Stilige veggbilder!!
Nydelige farger og flotte detaljer du har brukt!!

Anita Thorsen sa...

Så lekkre disse veggbildene er. Liker så godt når du bruker rød og turkis. Det er så lekkre farger sammen.

Klem

Kirsten Aune sa...

Skal si deg jeg har kosa meg her inne idag! Fy søren så mye jeg har gått glipp av den siste tida! Du er et råskinn, vennen! Så mange fantastisk nyyyydelige kunstverk du har laget i det siste! Skulle ønske jeg kunne låne ditt kreative hode innimellom!! Jeg blir bare sittende å måpe når jeg tar turen innom bloggen din! Du er en stor kunstner!!!

Håper du koser deg! Her laver snøen ned og jeg koser meg med papir, stempler og stæsj i dag!!

Nyt helgen, vennen!

Gode klemmer

Kirsten Aune sa...

Jeg ble så satt ut av disse nydelige bildene dine, og glemte helt å si at det er ingen tvil om at du bør gjøre alvor av idéen din..... ;)

Go'kos!

Nina sa...

Så flotte bilder *dååån*

Linn sa...

Så stilige veggbilder!!! :)

Anne I P sa...

Wow Åshild! Du slår til igjen!!!
Så masse lekkert du har laget i den siste tiden, beklager at jeg ikke rekker å kommentere alt, men du er unik asså. Hvor tar du alle ideene dine fra egentlig??? Du stopper aldri å overraske. også blir jo alt såååå fint og flott!

klemmiser til kunstneren!!!

Ha en god søndag!

Anne

Evy-Kristin sa...

...bare føyer meg inn i rekka av beundrere :o)

hi, hi - ligger en morsom fotoutfordring og venter på deg i bloggen min ;o)
*klæmma*

Maria sa...

Der fant jeg bloggen din! Lenge siden jeg så den først men klarte etterpå ikke å finne den igjen. Husket ikke navnet ditt. Men det var bare å klikke inn på 2s4y og vips: der var du! Din blogg skal nå ligge under kategori ''vakkert...'' på sidebaren min

Love it!

Klemmer fra
Maria