tirsdag, april 06, 2010

More pics of my new painted dining furniture

4 done - 2 more to go... I have to get some orange/yellow colored fabrics for one or two of the seats. This pink one doesn't work so well...
And this is how the stuff look so far. I wish I had white floors...
The table need one more layer of paint, and I'm planning on paintin the corner cupboard and the sideboard white too. Just need some time...
The cute table cloth is from one of the second hand shops nearby. Love it ♥

15 kommentarer

Hanne sa...

Spreke, fine farger! Lekent og kreativt!
Dette likte jeg godt Åshild!

God klem Hanne

Unknown sa...

Må vel bare innrømme at jeg synes møblene dine blir knallfine - sjøl om jeg skrev at jeg ikke hadde ville male de........Da jeg så de første bildene var det to ord som slo meg: Pippi Power! Du gjør det DU tror på og bryr deg ikke om hva andre sier og mener. Tøfft! Artig er det også å sjå at det går an å ha andre farger enn kvitt, for det er nok blogger der alt blir kvitmalt. Lekkert å se på er det, men for meg er det umulig å gjennomføre en slik kvit stil. Du er en frisk fargeklatt, du Åshild! Fortsett med det!!!

ChezJeanette sa...

Det ble kjempefint!!!!
Gleder meg til å se alt ferdig!
Jeanette:-)

❤ Kaia sa...

Så flott og fargerikt det ble....
Hvilken farge skal du ha på skapet bak da??? Duken passet perfekt...
Lekkert..
Klem fra Kaia

Anonym sa...

Digger deg og digger stolene dine!!!!!
*Stor klem*

Veronika sa...

Så flotte stolene ble, blir vel i godt humør av å sitte på så flotte stoler:) Gleder meg til å se mer til dine prosjekter fremover:)

Trine Pedersen sa...

Dette ble kjempekult, skulle gjerne spist frokost ved et sånt bord. Mitt er i kjedelig eik. Pippi Power ble nevnt, ja hurra for det. Tror jeg må skaffe meg den boka. :)

Klem, Trine :)

Polka sa...

Fantastisk fine stoler, du har laget :)

elin sa...

Så utrolig herlige farger på stolene, rålekre ble dem! Tenk å få gå til bords med et så herlig glad-møblement... Love it!! Klem

Marte sa...

Oj Oj Oj! Jeg ELSKER hva jeg ser, og blir glad av tankene på lekne og fargeglade stoler! :) Flink du har vært!

Bloggen har blitt utrolig søt også, fresh forandring :)

Gode klemmer til deg, Åshild!

Ellen Hovind sa...

Herlighet, så fint Åshild!!
Og for en fin blogg du har!! Jeg vurderer selv å male det gamle, brune kjøkkenbordet vårt knallgult, kan jeg spørre hvilken gulfarge du brukte?
En liten ting til... Vi har fra før to gamle, slite lysegrønne budalsstoler (skal ikke males:)), en naturfarget tripptrappstol, samt en blå tripptrappstol. Kan jeg være så frekk å spørre om du har noen innspill til farger?
Stor klem fra ny leser:)

Åshild sa...

Tusen, tusen takk til hver og en av dere for superkoselige tilbakemeldinger på mitt crazy maleprosjekt :) Jeg er ikke helt i mål ennå, men på riktig vei. Er veldig fornøyd selv! Så deilig med litt farger. I morra skal jeg belønne meg selv (etter en kjip tannlegetime som jeg har gruet meg til leeenge) med en bruktbutikkrunde. Trenger litt ting og tang, ser jeg :)


Ellen: Er du den Ellen jeg tror du er? :) Uansett - velkommen som ny leser av bloggen min! Jeg har malt med fargen Kanarigul, Bengalack. Den er knæsj til tusen! Når det gjelder fargetips ellers - kan du ikke sende meg en mail med noen bilder? Da er det litt lettere å komme med noen ideer :)

Ellen Hovind sa...

Jepp, det er den Ellen - hvis du tror det er prosjekt-Ellen, da:) Jeg har fått helt dilla på interiørblogger nå mens jeg er i fødselspermisjon - og din var veldig stas å oppdage. Den gulfargen ER HELT FANTASTISK. Jeg sender gjerne bilder til deg, hvis tilbudet virkelig står ved lag. Hvilken mailadresse?
Stor klem

Ellen Hovind sa...

En ting til: Hvordan påføre bengalacken?

Deborah March sa...

SOOOO playful and cheerful!