tirsdag, august 07, 2012

"She pretended"


Ferieukene er over og jeg er så smått tilbake i hverdagstralten igjen - og syns det er godt! Det er noe med litt mer faste rammer og struktur på dagene som gjør meg godt. Og jeg har maling på fingrene for første gang på mange uker! Det er deilig, det! I går laget jeg meg en inspirasjonstavle med masse gode ord, og tanken er at jeg skal plukke meg en helt tilfeldig lapp hver dag og bruke den som utgangspunkt for et kreativt uttrykk. 

My Summer Holiday is over and I'm back on track again - and loving it! And for the first time in weeks my fingers are decorated with paints and glue. And I love that too! Yesterday I made myself an Inspiration Board filled with all different kind of quotes. I'm planning to blind-pick one note each day and use it as inspiration.På dagens lapp sto følgende tekst: "I'll just pretend to hug you until you get here." Jeg har latt meg inspirere og laget min egen versjon av det i bildet du ser helt øverst i innlegget. Her er det en hel haug med lag og teknikker i salig virrvarr, og jeg hold - helt ærlig - på å pælme hele skiten flere ganger. Men, det er det magiske med kreativitet: Plutselig blir det noe. Og da vet jeg bare at sånn skal det være. Sånn må det være. Bildet betyr noe for meg - og kanskje noe helt annet for deg. Det er bare fint. 

The note I picked today had the following text: "I'll just pretend to hug you until you get here." I got inspired and made my own version of it as you can see on the painting. This is big-time-mixed-media, with layers and techniques in crazy mix. And to be honest - I nearly throw the painting away several times! But that's the magic and beauty of creativity: Suddenly it stands out and I just know with all my heart and body that this is it. The painting has a special meaning for me - and maybe a totally different for you. That's the way it should be. 


3 kommentarer

Aquarell sa...

Så flott det ble! Og en slik tavle var jo kjempesmart! :)

Marina sa...

God søndag Åshild. Inspirsjonstavle, det var inspirerende. Hvordan kom du på det og hvor har du hentet alle "lappene"? Jeg jobber med AJ i bokform og ble nå inspirert til å lage sider i boken med lapper for å hente dagens ide. Noe i likhet med englekort.........
Fortell mer om dette er du snill.

Åshild sa...

Tusen takk, jenter :)

Ideen til inspirasjonstavla har jeg helt sikkert sett ett eller annet sted. Jeg er grådig glad i ord og det er naturlig for meg å bruke det som inspirasjon. De fine "lappene" har jeg leita fram via Pinterest og printet ut. Det er jo copyright'ede bilder, men jeg bruker dem jo bare som inspirasjon og ikke i selve kunsten, så da er det vel greit vil jeg tro :) Lykke til, Marina! Moro at du lot deg inspirere :)