fredag, januar 03, 2014

Nytt år - nye muligheter!


Nytt år - nye muligheter! 
Jeg har savnet gleden over å lage kort, og har satt meg som mål å finne den igjen i 2014. I dag sto det "rydding av kontoret" på planen, og det er utrolig hva rydding kan gjøre med motivasjonen :) Begynte friskt å sortere mønsterark, og som premie til meg selv, lot jeg meg utfordre på FB - de som ville det, kunne si en farge og et tall mellom 0-30. Tallet viste til et mønsterark og dette skulle jeg bruke for å lage kortet. Og plutselig kriblet det igjen! Gult er kult! 


Men så kom "beige" - og det stoppet helt opp! Jeg skjønner hvorfor jeg har så mange beige/brune ark liggende... Jeg sliter skikkelig med å lage noe med dem! Men, et enkelt julekort ble det til slutt...


Og så skulle jeg plukke i den blå bunken, og nr. 23 var et søtt, romantisk, vakkert ark og jeg hadde mest lyst til å hyle! Men så fikk jeg plutselig en idé, og vips så ble det ikke bare ett, men TO blå kort :) 


Hvis du har lyst til å utfordre meg, kan du gå inn på Facebooksiden min, finne bildet av det sorterte mønsterpapiret mitt og legge inn en kommentar der :) 

2 kommentarer

Irene sa...

Så flotte kort du har laget! Kjenner jeg må prøve meg på kort i en litt mer leken stil, og ikke bare slike nusselige/søte. Selv om jeg synes det også er fint.

Anne sa...

Så herlige kort! Flotte farger, elegante og stilrene. Håper du finner tilbake til skapergleden permanent, gleder meg til å se mange flere kreasjoner både her og i Ett Trykk :-)