fredag, desember 22, 2017

Gode ord - 22. dag i advent 2017ORD:
FRED, HJERTERO, HJERTEFRED
& FLØYELSFØLELSE

Denne fine rekken av hvilepulsord hadde kanskje passet best på julaften, hvor roen liksom skal senke seg etter flere uker med travle dager, men jeg trenger dem i dag og er så glad for at de kommer akkurat nå. Jeg har ikke lyst til å være helt oppkavet eller totalt utslitt når julaften kommer. Nei, da vil jeg ha overskudd nok til å klare være tilstede og nyte øyeblikkene. Så, hei hei - la oss ta oss litt tid til å være i ro og fred i dag. I alle fall en liten stund. Noen minutter av dagen hvor vi gir oss selv rom for å finne nettopp ro. Jeg vet ikke hvordan du gjør det, men jeg vet at for meg er det ro og fred når jeg tenner noen lys, setter på en rolig jule-CD og finner meg en god bok med ord som senker pulsen og får meg til å smile. Fløyelsefølelse. Ja, sånn kjennes det. Noen minutter hvor jeg ikke trenger å streve eller prestere, men bare flyte med - som fløyel. 

Dagens gave er diktboka "Ren poesi" - som passer perfekt for dager som dette. Små, korte dikt mettet med både fred, ro og litt snert. Pingu gleder seg til å pynte juletreet i morra, og bruker dagens hvilepulsøyeblikk til å være tilstede og nyte den gode forventningen. 
4 kommentarer

Hanne Hanssen sa...

Takk for enda en dag med vakre ord og nydelig tekst! ❤️

Helle sa...

Tusen takk <3

-Helle-

Berit sa...

Skumleser litt i dag.. må prøve å finne julekosen her... Gleder meg til romjul og godt lesestoff..ja, denne kalenderen din ❤
Tusen takk ⭐ du

tas sa...

Nydelig kort - som vanlig ;) Fine ord - og morsomme PINGU :)