mandag, februar 26, 2018

En ny begynnelse


Enn det...! Enn det at det første jeg viser frem i 2018 er en Art Journal-side! Undrenes tid er ikke forbi... Jeg har ikke laget AJ-sider på år og dag, ja, strengt tatt føles det som om jeg ikke har laget noe kreativt på år og dag heller. Det er vel strengt tatt ikke sant, men tanken viser bare at papirkreativitet har vært nedprioritert lenge. Det har vært så mye annet i livet mitt som har krevd både tid og fokus. Nå lengter jeg etter forutsigbare hverdager igjen og en fin fortsettelse på det nye livet mitt. 

Jeg har brukt art journaling mye i tidligere prosesser og har lyst til å sjekke ut om det kan være en fin måte å både jobbe meg igjennom og dokumentere denne prosessen også. Så derfor ble det en litt fortumlet start med litt spray, gesso, teksturpasta og fettfarger - og jeg er forundret over hvordan siden endret seg underveis og ble akkurat slik den tydeligvis skulle bli. Jeg får ta det som et tegn på at det er greit å ha tillit til at livet skjer og finner sin vei - i stor grad uavhengig av hvilke planer jeg prøver å legge. 2 kommentarer

Marianne/skorpionen sa...

Se det ja!! Tok ikke lange tiden det :D herlig!
Gleder meg til flere Åshild-sider fremover.

Ha en god natt!
Klem!

Safa Sadat sa...

Hei alle sammen, jeg heter Aisha Sadat, jeg er gift i 20 år med mannen min, og vi har to sønner, eldste en 16 år og yngre er 11 år. Mannen min elsket meg veldig, men det ble til et punkt da han engasjerte seg i en affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte endret holdningen hans til meg og barn seg, den sene han kom fra jobb fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20-års bryllupsdag i mars holder jeg meg borte fra sex da vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, 15 dager før bryllupsdagen, tilsto han at ja, han hadde sex med sin kollega.
Han brakte henne i sengen min da jeg var ute på jobb, det betyr at følelsene mine var helt ubrukelige for ham, min mentale tilstand er full av kvaler, jeg tror jeg ikke kan glemme og gjenopprette smertene, denne kvinnen hadde full kontroll over henne og jeg har aldri ønsket å gjøre det med vold, hun vil vinne over meg når hun er skilt, hun sa at hun var sjalu på forholdet vårt, og hun vil ødelegge meg ved å ta mannen min. Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavebeslag, for det første trodde jeg aldri på denne cast-rettskrivningen, men jeg må prøve den før jeg kom over PROFET NOSA UGO-e-posten på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelpe til med å fikse forholdet og gjøre folk glade i forholdet og noen andre historier om åndelig sykdom og mer.
Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og i løpet av 7 dager kom han tilbake for å be om unnskyldning, og det var bare et mirakel for meg. Jeg er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min nå er med meg igjen og at han nå er forelsket i meg som aldri før.
Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake mannen din, kona, kjæresten, kjæresten, vinne i lotterier, urtemedisin mot sykdom, HIV, kjønnssykdommer, astma, leddgikt, feber, hjerneslag eller noen form for sykdom, åndelig problem , Jobfremmelse, seere som leser innlegget mitt som trenger hjelp til livsutfordringer, bør kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for at du gjorde det.

E-post: karnataka.temple@gmail.com
WhatsApp: +34631686040