tirsdag, mars 21, 2006

Tid for landing...

Det er rare greier. Og det skjer gang på gang.

Store musikkopplevelser, kakao og god prat med venninne, kreative økter og "Høy på gøy"! De siste dagene har vært skikkelig energiinnsprøytning, skikkelig go'dager!

... og så skjer det gang på gang. Jeg vet hva som kommer nå... Etter de gode toppene, er det atter en gang tid for landing...

Det er nesten sånn at jeg ikke lar meg selv få lov til å være i energien eller lov til å nyte den. Dvele i den... Kanskje den helt bevisste landingsseansen min settes igang for å komme eventuelle nedturer i forkjøpet? Ja, for etter sånne gode dager MÅ det jo komme noen tunge igjen....? Sånn er det jo.

Så derfor kopler jeg inn landingsmodus - prøver å stille hjernen og tankene inn på jobbemodus igjen. Det er på tide å forberede seg! Back to reality! Noen dager i energirus - nå på vei inn i de tenkendes verden igjen...

Og - som om jeg var en autopilot - kopler jeg kjapt over på ny frekvens, kanalen hvor hovedfokus er å tenke ut konstruktive tanker og gode løsninger slik at jeg kan komme meg fremover. Kanalen hvor Bør, Skal og Må debatterer mot Ønsker, Kan og Vil.

3 kommentarer

banglamarie sa...

Utrolig flotte sider du har laget Aashild! Jeg er helt imponert. Stitatene dine og ordene er så flotte! Gleder meg til å følge din reise :) Du er så kreativ. Flott at du lar det boble over innimellom, og flott at du deler din kreativitet. Å lage noe uten å vise er som å snakke uten at noen hører. Flott at du viser. Glad jeg fant veien til blog'en din!
Har linket til deg fra min blog.

-Marie

(min blog: http://banglamarie.blogspot.com/ )

Lene S sa...

For en kunstner du er Aashild! Fantastisk..jeg er ultraimponert! Fint å lese det du skriver også....og jeg skal hilse å si jeg kjenner meg igjen i "landings" problematikken din ;o) Hva er egentlig greia her?? Noe å jobbe med i Art Journalen kanskje;o)

gudrun sa...

Flotte sider du lager til journalen din, Åshild. Spennende å følge reisen din, og lese hva du skriver.
Du har så mye kreativitet, og så mye fint å dele, jeg håper mange kan komme inn her, puste og ta del i din fantastiske reise.... ;-)
Har derfor lagt en link hit på bloggen min også. ;-)