tirsdag, april 04, 2006

Ikke alltid lett å være optimist...

Rart, egentlig – at det er så mye lettere å skrive åpent side opp og side ned om alle de tingene jeg ikke syns jeg får til, alt jeg ikke fikser, om sider ved meg selv jeg ikke liker så godt...
så mye lettere enn å skrive her at

idag er jeg lei meg.

For det er jeg, Jeg er trist og tårene triller.

Jeg er trist fordi har en sorg inni meg. En sorg jeg må forholde meg til gang på gang.
Måned etter måned. En dyp sorg og en sterk lengsel. En sorg over å møte skuffelsen gang etter gang, og likevel en lengsel så sterk at jeg biter tennene sammen, trosser sorgen og prøver igjen. Og igjen.

Mye følelser. Sterke følelser.
Tomhet.
Oppgitthet.
Frustrasjon.
Sinne.
Trass.
Stahet.
Styrke.
Pågangsmot.
Optimisme.
Håp.
Usikkerhet.
Redsel.
Og skuffelse.
Igjen.

Det er en tøff berg- og dalbane. Krevende. Slitsom.

Jeg vil så gjerne være optimistisk, vil så gjerne tro at én gang er det vår tur.
Men -
Idag er jeg lei meg.

6 kommentarer

Anonym sa...

Kjære Åshild !

Du har lov å være lei deg, skuffet og sint. Livet er så forbaska urettferdig!! Det er veldig sterkt å lese det du skriver, og jeg sitter med tårer i øya. Skulle ønske jeg kunne gi deg trøst og en skulder å gråte på ! Du som gir så mye av deg selv - er bare nødt til å få mye tilbake....!!
En dag er det deres tur Åshild - det er jeg helt sikkert på!
Klem...

T:o)ve sa...

Ja livet kan føles som og være urettferdig iblant :o(
Vondt å se at dere sliter, og jeg vet at jeg ikke kan være til hjelp, men et oppmuntrende ord kan du i alle fall få på veien :o)

Du er en stå-på-person med utrolig mye på din pluss-konto i å gi av deg selv til andre. Én gang blir det deres tur også, på den ene eller andre måten. Jeg krysser fingrene for dere!

Solskinnsklem fra meg til seg :o)

Anonym sa...

Åshild....
Du deler så det varmer -og svir!!! En dag er det sommerfugler, en annen dag hestehov-solen,du deler musikkens magi og i dag kjenner jeg dine våte tårer. Du lever ualminnelig sterkt,sensetivt og ekte, utsetter deg for søtt og salt. Du er ikke alene!!Du har medfølelse og gode varme tanker fra mange. Det SKAL bli din tur!! Du skal få livsmot lagt i hendene dine!! mamma

banglamarie sa...

*klem*

Jeg er litt trist i dag jeg også... tårene triller, og jeg er ikke glad. Har ikke orket å kommenere noe inntil jeg leste på siden din. I dag er jeg lei meg.

så det eneste jeg kan gi deg er en *klem* og ønske deg solskinn og bedre dager. Vi har lov å være lei når livet ikke er greit. Ta en pust i bakken og kjenne på følelsene våre! Vi er hele mennesker med glade dager og dager hvor vi er litt lei.
Ønsker deg alt godt!!! ;)

gudrun sa...

Kjære åshild.
Du er et usedvanlig gavmildt menneske. Du gir så mye både av følelsene dine, tanker og dine nydelige kunstverk. Jeg håper at det snart er din tur til også å få.
Livet går i svinger og bakker, men jeg er sikker på at motgang gjør sterk. Tusen takk for at du deler, Åshild. En dag blir det også din tur. ;)

STOR KLEM til deg fra meg.

Lene S sa...

*KLEM* (Det tok oss 5 laaange år, snart er det dere.)