mandag, juli 24, 2006

Ut på tur

Mens gubbendarius pakker bilen, benytter jeg roen i huset til å skrible litt her før vi reiser vestover på ferietur. Har vært litt i tvil om det ble noen tur på oss, men formen holder seg jevnt over god, så vi reiser, vi :) Tror det skal bli godt å lufte seg litt også. Og ingenting er så vakker som Vestlandet - når det er fint vær...! Forhåpentligvis blir det noen fine dager sammen med gode venner. Mye frisk luft, utflukter og bading og soling. Og lesing. Har kjøpt meg en god bunke med pocketbøker, så jeg er godt forberedt!

De siste dagene har gått fort. Og jeg aner ikke hva jeg har brukt dem til! Har visst en utpreget 'se an dagen og gjør det jeg orker og gidder'-filosofi... Men den funker gulle godt! På den måten får jeg tatt det med ro de dagene som det trengs, og på dagene mer med energi flyr jeg som en propell og nyter det også!

Det begynner å gå opp for meg at jeg snart er student igjen. Det blir utrolig spennende! Gleder meg veldig til å sette i gang. Og som den pliktoppfyllende student jeg er, har jeg bestillt den første pensumboka... *knis* Jeg kommer til å bli akkurat en sånn en som vi flirte oppgitt av når vi var unge studenter; de 'gamle tantene' som var så himla seriøse, alltid på første rad, alltid to sider foran i pensum, alltid med handa i været - ivrig etter å vise seg frem... Ja, detta blir moro!

Men, først skal jeg på tur! Så det blir stille i bloggen en ukes tid.
Neste gang jeg skriver, er jeg ett år eldre...
Og neste gang jeg skriver, har jeg har vært på ny kontrolltime hos legen... Fytti, så spennende!

Ha en fin uke, og nyt de siste julidagene :)

3 kommentarer

banglamarie sa...

Gratulerer med dagen på forhånd ;) Håper du får en fin dag, og at kontrolltimen går bra!!!
I dag fikk jeg EttTrykk, og jeg smiler fra øre til øre :) Det er så mye bra, og du er så flink *beundre* Liker godt "147grunner". Jeg lagde en omtrent lik ting, bare alle lappene lå oppi en "go'ord-boks" sammen med noen minner. Liker også freestyle siden din godt!! Du er knusegod!! ;)
God tur til vestlandet. Håper det blir noen gode dager!
*klem*
-marie

Lene S sa...

heisan sveisan!

Godt å høre at du har det bra :o) Håper dere får en fin tur vestover...har tilbragt noen somre på vestlandet selv, og det er som du sier vakkert i hvert fall når værgudene er med oss! ;o)

God tur og kos dere!

Klem Lene

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen på förhand! Jag hoppas att du får en underbar tur västerut.

Kram/klem, Gunvor