tirsdag, august 29, 2006

Helgens lek med alkohyler...

Jeg har visst gått inn i en ny tidsepoke. Fra en forholdsvis rolig tilværelse til en heller hektisk en! Og det kribler sånn i fingrene etter å være litt kreativ - har nemlig fått meg endel nye stempler jeg så gjerne skulle testet ut... Istedenfor tester jeg ut selvdisiplinen min. Prøver å være beinhard og følge den oppsatte timeplanen min slavisk. Jeg har strengt tatt ikke noe valg, for det er så mye som bare må gjøres.

Det er mulig jeg sniker meg til noen blogge-ord senere i kveld, men i mellomtiden får dere kikke på resultatene av min alko-helg! Herved er det bevist - én gang for alle - alkohol fremmer kreativiteten!

(Og for de av dere som tror jeg nå avslører mer ukjente sider ved meg selv, kan jeg berolige dere med at helgens lek med alkoholer egentlig dreide seg om alkoholblekk... det er absolutt ikke tenkt til innvortes bruk, til nød en liten sniff på flaska nå trøttheten blir for dominerende... ut over det, har jeg kun brukt alkoholen på kortene mine...)2 kommentarer

Lene S sa...

Hihihi! jeg forventa en skikkelig herlig historie om Åshild på fylla jeg nå!! LOL

Men jeg er glad det var alkoholblekk du holdt på med i helga, for dette var skikkelig lekkert!!

Anonym sa...

Så mye fint du har laget! Jeg er så imponert. Du må gjerne komme og holde kurs for meg... Ikke særlig lang reisevei....;)