søndag, mai 20, 2007

Strålende solskinn, men -

...med et hue fortsatt proppa av snørr, så har jeg ikke noe valg. Jeg må bare holde meg inne. Nå har jeg lest ut de to bøkene jeg hadde lyst til å lese, surfet ørten timer på nettet, sett et par såper og sovet et par formiddagslurer. Nå måtte jeg ha litt forandring, og har slått ihjel noen timer på hobbyrommet. Det gikk sent å komme igang, men nå er jeg ferdig med 3 kort og 5 ATC'er. Jeg kan bare vise frem 2 av kortene her, for resten er til en swap jeg er med på.Stempler fra Magnolia, Norsk Stempelblad og Fancy Pants.
Stemplet på akvarellpapir, malt med Distress Ink. Litt drodling. Rubons fra Norsk Stempelblad.Stempler fra Fancy Pants. Basic Grey-papirer. QK - tab.
Rubons fra Norsk Stempelblad. Litt drodling.

2 kommentarer

Anita Hagen sa...

Så tøffe kort Åshild. Du er sannelig en tusenkunstner asså. Det er så gøy å se hvordan du skaper dekorasjoner og kombinasjoner med frihånd, og du har en fantastisk flott håndskrift. Du er suveren!

Klem Anita

Marit sa...

disse ga meg virkelig lyst til å prøve formatet åshild. jeg husker fremdeles det røde kortet med de samme blomstene du har på det blå. Det har brent seg fast og var bare så stilig :)