torsdag, mai 03, 2007

Stuptrøtt, men...

Hva gjør man når kroppen er full av abstinenser og pulten flyter over av nye ting som roper på å bli testet ut? Okey, nå hørtes det nesten ut som om jeg snakket om sterke saker - og det gjør jeg forsåvidt også - men ikke ulovlige og helseskadelige saker! Men avhengigheten kan kanskje sammenlignes? Lengselen etter å kople ut, leve i en annen verden, til å bli rusa, gira, høy på gøy. Jeg så på Tonje Steinslands intervju med Mari Boine på TV2 i kveld, og hun snakket om noe av det samme. Om den enorme følelsen det gir når man skaper noe, om behovet for og jaget etter dette kicket, denne rusen som sprer seg i hele kroppen. Og det blir en avhengighetsgreie. En sterk en. Men, jeg får trøste meg med at det finnes verre ting å bli avhengig av enn blekk, stempler, papir og maling :)

Har laget et collagebilde i samme stil som det røde jeg laget for noen dager siden, men denne gangen i turkis- og blåtoner. Prøvde å legge inn litt symbolikk, ting som betyr noe spesielt for hun som skal få bildet, både i tekster og i det visuelle.

4 kommentarer

Anonym sa...

Så underbar den är Åshild, älskar denna målningsteknik, och du är bara sååå bra på det!

Många kramar, och hoppas att vi snart kan träffas igen..

Linda

Anonym sa...

Gurimalla - så nyyyydelig bilde du har laget!!! Et nytt vanvittig flott kunstverk!! Jeg tar av meg hatten igjen!!
Du er bare helt rå på denne klin-og-klæsj-teknikken (som du så fint kaller det)!!! Og dette vil jeg så veldig gjerne lære!!! (hint-hint.....*knis*)

Håper du har gode dager, vennen! Jeg er så inmari glad for at vi snart treffes igjen.... :)

God klem

Jill sa...

Dette var aldeles nyyyyydelig!!!!
Fargespillet, de herlige små blomstene, hjertevinduet hvor noen er hjemme...men aller best likte jeg den lile sommerfugl-engelen nede i hjørnet!
Sukk...!
Aashild dette er bare VAKKERT!!!!!

Anonym sa...

Vilken underbar och kreativ tavla!!!! Har kikat runt lite och du gör så mycket fint och inspirerande!