søndag, juni 10, 2007

Kreativ lørdag

Til tross for skrekkelig mange varmegrader, så ble gårsdagen en kreativ dag, takket være Gode Minners stortreff i Tønsberg.

Jeg startet med å holde 'Klin & klæsj'-kurset mitt, for 16 supre damer som villig ble med på leken! Åsså så mye flott som ble laget! For ikke å snakke om ansiktsuttrykkene og de spontane kommentarene som falt underveis i kurset :) Herlig! Å holde kurs når det funker så bra, er jommen en gave!

Etter kurset var det fritt fram for egen kreativitet - i en sal sammen med 50 andre scrappere og stemplere. Super stemning og en skikkelig vitamininnsprøytning! Som vanlig er ikke produksjonen min det helt store på treff, men du, som jeg fikk skravla! Og det er, spør du meg, det aller viktigste med sånne treff! Det å gå rundt og kikke på hva de andre holder på med, la seg inponere og inspirere, plukke opp tips og ideer, skravle og le - for så å ta med seg hele denne 'pakka' hjem og kose seg videre!

Jeg fikk laget 3 kort i løpet av dagen (og tidlignatta). Kortene bærer preg av at jeg ikke tok med meg så mye utstyr på treffet, men måtte lage ting med det jeg hadde med meg...

Idag skal jeg endelig få kjøpt meg noen planter til å pynte opp verandaen litt, og så blir det 40 års bryllupsdags-feiring for svigers sånn utpå kvelden. Det er verdt å feires i disse dager!

Ha en strålende søndag :)

4 kommentarer

Berit sa...

Nydelige kort!!
De to siste sitter fast på hjernen nå ;)
Her har det vært lite kreativitet i varmen, men litt har det blitt ;)

Ha en fin søndag! KLEM

Kirsten sa...

Bare innom for å takke for flott klæsjekurs, jeg er superinspirert og har funnet frem malingen allerede.
Koselig å treffe deg også!

Ønsker deg en kreativ uke, uten heteslag forhåpentligvis.

Gyda/Kirsten

Surfine sa...

Hei på deg vennen!

Sniker bare innom her på morningen for å takke for hyggelig tid sammen på lørdag. Ser at du var kreativ også etter at jeg tusla;o)

Håper vi får til å sees snart igjen! Klem!

Rita sa...

Må bare gjøre som Kristin og takke for supert kurs. Jeg lærte masse, og kanskje enda viktigere så hadde jeg det utrolig gøy. Kortene dine er som alltid kjempe fine. Falt spesiellt for det blå "Simple things" - helt nydelig.
Ha en fin-fin uke i varmen.