fredag, oktober 19, 2007

Art Journal - front og bakside


Jeg skal ha med meg AJ'n min på messa i helga, så det var på tide å dekorere permen på boka. Koseligere å vise den fram da :)

I'm heading off for a big rubberstamping and scrapping convention this weekend, and I'm bringing my AJ along with me. So, yesterday I had to make the front and back cover of the journal. Looks better that way ;)

Forsiden fant jeg egentlig i KK. En av innholdsfortegnelsene der passet nemlig så utrolig godt - med noen små modifikasjoner... Den lange teksten er fra et dikt av Virginia Satir. Det passet også godt til "grunntonen" i journalen min.

For the front, I found a page in a magazine that was perfect! Just had to do some small changes... The long text is a Virginia Satir poem called "For you". Didn't find the English version. Sorry...

Det er bare jeg som er meg. I hele verden finnes ingen andre som er nøyaktig lik meg. Det finnes mennesker som har noe likt meg, men ingen er satt sammen akkurat som meg. Derfor er alt som kommer fra meg ekte, og mitt, fordi det er jeg alene som velger det. Jeg eier alt ved meg - kroppen min, alt den gjør; forstanden, med alle tanker og ideer; mine øyne med bildene av alt det de beskuer; mine følelser, uansett hvilke - sinne, glede, skuffelse, kjærlighet, spenning; og alle mine handlinger, enten de er rettet mot andre eller mot meg selv. Jeg eier mine fantasier, mine drømmer, mine forhåpninger, min frykt. Jeg eier alle mine seire, min framgang, alle mine fiaskoer og feiltrinn. Jeg vet at det er sider ved meg selv som forvirrer meg, og andre sider som jeg ikke kjenner. Men så lenge jeg er vennlig og kjærlig stemt mot meg selv, kan jeg med mot og håp søke etter løsningene på gåtene, og etter måter å finne ut mere om meg selv på. Uansett hvordan jeg ser ut og høres ut, hva jeg enn sier eller gjør, og hva jeg enn tenker og føler i en bestemt situasjon er det meg. Dette er ekte og viser hvor jeg befinner meg akkurat da. Jeg kan se, høre, føle, tenke, snakke og handle. Jeg har de redskaper som trengs for å overleve, være nær andre, være produktiv, og få mening og orden ut av den verden av mennesker og ting som omgir meg. Jeg eier meg, og derfor kan jeg dirigere meg. Jeg er meg og jeg er okay.

Baksiden ble visst en dør. Dekorert med en av de flotteste sangene jeg vet om: Gabriellas sång, fra filmen Så som i himmelen. Den sier alt. Jommen fint å ha en sånn tekst på døra inn til journalen min :)

The back side of my journal turned out as a door. Decorated with one of the most beautiful songs I know: Gabriellas sång, from the Swedish movie "Så som i himmelen". Beautiful. Love to have this text as an entry to my journal :)Nå pakker jeg meg ut og setter kursen mot Lillestrøm og høstens store happening. Håper du stikker innom standen vår (Ett trykk) og sier hei om du også er på messa :) Ha en flott helg!

I'm going away for the weekend, will be back on Sunday. Wish you all a great weekend!

4 kommentarer

Brahdelt sa...

Rubber stamping and scrapping convention - you are really lucky, girl! *^v^* Have fun and let the creative juices flow!

Aquarell sa...

Nydelig bok du lager, sier det igjen; Du er så flink!!!
God tur på messa. :D

Anonym sa...

Fantastisk fin AJ du har laget! Synd jeg ikke får se den i RL nå i helgen, men kanskje det byr seg en anledning en annen gang? Nå vet jeg jo hvor du bor *knis* Gabriellas sang er så utrolig vakker! Jeg gråter hver gang jeg hører den, og jeg hører ofte på den. Den ble min den første gangen jeg hørte den. Kos deg masse i helgen - og hils alle sammen (om du er innom her og leser da ;) ) Jeg feirer bursdag med å slippe å lage middag - DET er luxus det!! :)

KLEM, Eli

Kirsten Aune sa...

Hei vennen.
Tusen takk for at jeg fikk se på dette kunstverket med hendene også! Art Journalen din er så vanvittig flott! Og det er helt spesielt å se på slike kunstverk med hendene!! Alt kommer til sin rett da!
Og med den boblende kreativiteten din, kommer det heldigvis nye sider som perler på en snor!! Herlig!

Håper dere har en fin messedag i dag også! Skulle gjerne vært der...

God klem