mandag, oktober 22, 2007

Art Journal - Selvportrett

Da er jeg hjemme igjen etter nok en flott messehelg! Utrolig slitsomt, men skrekkelig morsomt :) Salget gikk virkelig over all forventning - og det er kult! Men, enda mer stas er det å treffe igjen gode venner, og hilse på nye. God klem til dere alle sammen :)
I dag har det vært en slapp dagenderpå-dag. Sov lenge og kom liksom ikke igang med så mye før nå i kveldinga... Og dagens AJ ble til ved en tilfeldighet. Hadde planer om å lage noen sider om hvor proppa av inntrykk man blir etter en sånn helg som dette, og da måtte jeg ha et bilde av meg selv - med et proppa uttrykk i ansiktet! *knis* Det var jommen ikke lett... og resultatet ble en laaang rekke småsære og smågale selvportretter. Og vips så ble temaet for sidene nettopp det; selvportrett. Eller - det kunne også vært 'selvinnsikt'. Jeg måtte bare dokumentere min nyvunnede selverkjennelse:

Home again. Had some wonderful days at the convention :) Love the atmosphere and the opportunity to meet all my stamping and scrapping friends.

Today's AJ pages is kind of a self portrait. It's time to tell the whole world: I'm crazy. With a tiny touch of normality :)

7 kommentarer

Marit sa...

Så herlig åshild :) jeg var og handlet litt av deg på messa men turte ikke å si hvem jeg var og jeg tror ikke du kjente meg igjen ;)

Var morsomt å se deg uansett :)Du er jo en av de flinkeste jeg vet om

Kirsten Aune sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kirsten Aune sa...

Sitter og gliser fra øre til øre, og klarer liksom ikke stoppe!! Disse sidene var bare så rååååkule !!! HERLIG!! Jeg må bare innrømme at jeg er en stor fan både av den litt smågale og den helt normale Åshild, jeg da... *klem* Det er jo denne herlige blandinga som gjør deg så unik, vennen... :)

God klem

Aquarell sa...

Kjempeherlige bilder! :D
Og kanonflotte sider...

Anonym sa...

Så herlig! Du er altså bare så DIGG!!! Klem, Eli

Else Irene sa...

Hihi...helt sprø og herlige, kreative sider :)) Og de sidene beskriver deg så godt, både sprø og normal, følsom, kreativ og så lett å bli glad i! Bare du er du, og du er helt spesiell. Verdens beste Åshild!!

God klem!!

Anonym sa...

Kjempekul AJ! Takk for sist, koselig å treffe deg på messa selv om det bare ble en liten prat ved standen. Håper på å få ta det igjen senere :)

God klem fra Gunhild