torsdag, november 15, 2007

Fortsatt slow motion...

Men - det går riktig vei :) Og så lenge jeg har rooolig tempo, så er livet godt!


Jeg har laget en adventskalender i dag også, men vil ikke vise frem hele greia ennå, bare en liten sniktitt... :) Koser meg virkelig med dette! Det er ekstra stas å lage ting når jeg vet hvem jeg skal lage det til. Da sitter jeg og tenker på vedkommende mens jeg lager, og blir bare glad :) Det er sånn det skal være. Det er sånn det skal være å lage kort. Ikke med fokus på verken kvantitet eller kroner, men på gleden av å kunne gi bort noe til en man er glad i.


Her er snikkikken:
I morra skal jeg til Fjerdingby for å pakke blader. Jepp, det er tid for desembernummeret av Ett trykk :) Så, i løpet av en ukes tid, er bladene i postkassene deres. Jeg håper dere finner mye spennende og blir proppfulle av inspirasjon!

Og mens jeg husker det: Innsendingsfristen for februarnummeret er allerede 20. desember! Så - på tide å hive seg rundt, folkens :)

2 kommentarer

Kirsten Aune sa...

Blir ikke akkurat mindre nysgjerring etter denne sniktitten her da!! Jeg gleder meg til du legger ut hele kalenderen!! Du er bare så vanvittig kreativ, vennen.

God klem

Anita Hagen sa...

Heiiiii vennen. Vel overstått gressenkehelg? I know the feeling. Og det er som du selv sier, godt å savne noen man er glad i. Savn er sunt. En påminnelse om å ikke ta noen for gitt!

Fy rakkern, denne kalenderen gleder jeg meg til å få se mer av. Det lille vi ser virker å være knallstilig. Liker godt de små sammenrullede "pipyrullosene" dine. Kjempesøtt!

Ha en superdupertoppers mandag videre. Nå gleder jeg meg bare til Ett Trykk kommer i postkassa :-)

Goooo klem