mandag, november 12, 2007

Himmel og hav for noen dager!

Vet nesten ikke hvor jeg skal begynne... sitter i sofaen under et ullteppe, med en kopp varm te, snytepapir, nesespray og et glis som nesten går trill rundt! For en helg!

Natt til torsdag leverte jeg desembernummeret av Ett trykk til trykking, og noen timer senere kom Annie kjørende for å sette igang med de siste forberedelsene til helgens (nope! Årets!) store begivenhet, nemlig NM-Stortreffet, med kåringen av Norgesmesterne i kort og scrapbook 2007! Helt siden begynnelsen av året har vi planlagt og ordnet for at nettopp denne helga skulle bli et knallarrangement. Utrolig mye jobb, men det er heeeelt greit når helga ble så utrolig vellykket! Sliten, med hodet proppet av snørr og et glis som gikk fra øre til øre - sånn så jeg ut hele helga :D

140 spente, forventningsfulle, kreative, lattermilde, skravlete og flotte damer samlet på travbane-lokalet i Tønsberg; det må jo bare bli bra! Massevis av spennende kurs, kreative utfordringer, premier i fleng - i det hele tatt; alt et Stortreff bør og skal inneholde! Og lørdag kveld kl. 21.30 sto alle de 140 damene og trippet. Da var det nemlig tid for kåringen av de to Dronningene! 17 av de 20 finalistene var tilstede på treffet, og ble selvfølgelig ropt frem. Og de trippet og trippet. Ikke rart, for med så flotte premier, må det være helt naturlig å trippe litt!

Selve avsløringen ble en følelsesladd seremoni, og jeg tror det var mange blanke øyne og klumper i halsen, både hos finalistene, publikum og arrangørene. (Jeg kan røpe at jeg grein som bare det allerede når vi i komiteen hadde en intern generalprøve! Da kan dere selv tenke dere hvordan jeg så ut når selve kåringen var....)

Og slik så resultatlista ut:

Kategorien kort:
1. Anita Hagen
2. Anne S. Hagen
3. Kirsten Aune

Kategorien scrapbook:
1. Ingvild Bolme
2. Mona Helgeland
3. Kine Saatvedt

Alle finalistene har fått tilbakemeldinger fra de 4 dommerne i juryen (Tusen takk til Tim Holtz, Emily Falconbridge, Gudrun Loennecken og Bente Foyn!), og disse fikk de utdelt, sammen med premiene og diplomene.

Finalistene hadde laget noen utrolig flotte bidrag til finalerunden, og disse ble vist frem på treffet. Og 8. januar 2008 kommer det en spesialutgave av Ett trykk: NM-magasinet! Der presenterer vi alle de 20 finalistene og deres bidrag, samt intervju med vinnerne. Bladet kan kjøpes både via Norsk stempelblad, Narvesen og hobbybutikker. Bladet er spekket av bidrag med virkelig høy kvalitet og massevis av inspirasjon! Mer info om dette kommer!

Idag blir det en rolig dag. Det er iallfall sikkert. Å "døgne" er ikke jeg spesielt god til, det merker jeg idag... Så med nattevakt hele lørdagsnatta (det betyr null timer søvn...) og en forkjølelse som danser rundt i hele kroppen, sier det seg selv: dette blir en rolig dag. Men jeg gliser fra øre til øre, for makan til helg!

4 kommentarer

Berit sa...

Nå var jeg jo ikke på dette supre helgetreffet - men jeg tør likevel gratulerer deg og de andre med et VEL GJENNOMFØRT arrangement! Alle skryter jo veldig!!!
Så i dag kan du med stor samvittighet kose deg under teppet og pleie deg sjøl!! All ære!!!

Og du må jo bli frisk til du skal til Hamar på treff, ja, for du tørr ikke la være å komme vel...?? *fnis*

Ha en fin uke! Og god bedring!
KLEM

Anonym sa...

Så kjekt det høres ut! Skulle gjerne ha vært der i helgen, men...Kos deg under pleddet ditt og så håper jeg at du blir fort frisk igjen. Klem, E

Evy-Kristin sa...

Takk førr kjæmpeflott arrangement i hælga. All ære te komitéen - dåkker har virkelig gjort en kjæmpejobb!!!! Har fortsatt WOW-følelsen i kroppen ;o)
Koselig å træffe dæ - og mange andre koselige scrappedamer.

Du får ha god bedring - kos dæ under pleddet!!
*klæmma*

Inger Marie sa...

Hei Åshild og takk for sist. Det var så utrolig koselig å hilse på deg :0)
Og det var en fantastisk kjekk helg i Tønsberg...koste meg kjempe masse!
All ære til dere i komitéen som har laget til dette flotte arrangementet.
Nå venter jeg i spenning på å få se posen du laget da ;0)

Ha en flott kveld og god bedring til deg.

Klem fra Inger Marie